Hvala ti.
A Pycyleaks-u poručujem:
:beach:
Dobro, dobro, shvatio sam poruku, nećemo više o tatku dok se ne vrne tj. dok ne pokida pojatu i ne izgruva kuruze, sredi komuše itd... da se ne zakocene štucajući.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala ti.
A Pycyleaks-u poručujem:
:beach:
Pa kad je Tito sad njegov punomoćnik, a i nema smisla zajebavati čoveka koji ni avatar nema (bar ja više ne vidim Vidića).Dobro, dobro, shvatio sam poruku, nećemo više o tatku dok se ne vrne tj. dok ne pokida pojatu i ne izgruva kuruze, sredi komuše itd... da se ne zakocene štucajući.
Pa kad je Tito sad njegov punomoćnik, a i nema smisla zajebavati čoveka koji ni avatar nema (bar ja više ne vidim Vidića).
U svakom slučaju, lepo je Ruse što ponovo pišeš u punom sjaju. Jedno vreme kao da si u zemlju propao. Jesi li i ti bio posvećen ovim jesenjim poljskim radovima?
Pa kad je Tito sad njegov punomoćnik, a i nema smisla zajebavati čoveka koji ni avatar nema (bar ja više ne vidim Vidića).
U svakom slučaju, lepo je Ruse što ponovo pišeš u punom sjaju. Jedno vreme kao da si u zemlju propao. Jesi li i ti bio posvećen ovim jesenjim poljskim radovima?
Mene je bas zacudilo,zasto Delija nema avatar,Vidica na avataru..
Odavno se nisam igrala "gluvih telefona", tako da je svasta moguce