Na sta ste poslednje pomislili?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dobro, dobro, shvatio sam poruku, nećemo više o tatku dok se ne vrne tj. dok ne pokida pojatu i ne izgruva kuruze, sredi komuše itd... da se ne zakocene štucajući.
Pa kad je Tito sad njegov punomoćnik, a i nema smisla zajebavati čoveka koji ni avatar nema (bar ja više ne vidim Vidića).
U svakom slučaju, lepo je Ruse što ponovo pišeš u punom sjaju. Jedno vreme kao da si u zemlju propao. Jesi li i ti bio posvećen ovim jesenjim poljskim radovima?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa kad je Tito sad njegov punomoćnik, a i nema smisla zajebavati čoveka koji ni avatar nema (bar ja više ne vidim Vidića).
U svakom slučaju, lepo je Ruse što ponovo pišeš u punom sjaju. Jedno vreme kao da si u zemlju propao. Jesi li i ti bio posvećen ovim jesenjim poljskim radovima?

Pa jest, oni su veliki jarani, spetljali se međusobno ko tanko i debelo crijevo.
Nisam Beljo bio posvećen zemljostrugarskim radovima, nemam zemlje, živim na trećem spratu, u zgradi.
Nije to tako loše, mada seljaci stalno kukaju, mogu ti reći da mi je žao što nemam priliku da živim na selu.

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295

Mene je bas zacudilo,zasto Delija nema avatar,Vidica na avataru..:(

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Biće čupavo! Aj da vidimo ko će više postova izgurati danas: sendi ili long j.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da li cu uspeti da prenesem Titovu poruku u "pravom kontekstu" :frifgds:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Odavno se nisam igrala "gluvih telefona", tako da je svasta moguce :D