Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pomislih na Tomisu... Gledao sam onu temu: ''Pitajte urednike'' u slobodnim diskusijama. Ono je neverovatno, strašno! Crni Ruse, kako si mogao po pet puta da mu jedno isto pišeš?! I to nisu kratki odgovori, nego 4,5 pasusa od po 10-15 redova, a to nije malo! Ja ne znam...
Pročitah sad svoj post i videh da nešto fali: 7AF! I on se ''držao dobro''.Hehehe, gdje se tog paćenika sjeti. Taj je 3 godine stariji od mene ali je bio mnogo opasan i toksičan... ko prdež u liftu... strava jedna. Vjerovatno je u nekom od prošlih života bio udav, težak smor.
Pročitah sad svoj post i videh da nešto fali: 7AF! I on se ''držao dobro''.
Ma sve pametnjaković do pametnjakovića. U toj temi fali bar pola postova i mojih odgovora jer sam gluposti poslije 24 časa brisao kao i moje odgovore na njih. Da su ostali tema bi od "Pitajte urednike" mogla komotno da se preimenuje u "Let iznad kukavičjeg gnijezda".
Nisi trebao da plašiš ljude. Posle se u Slobodne diskusije uvuklo nespokojstvo pa su zamrle aktivnosti mada postoji i opsežnija opservacija celoikupne situacije. U svakom slučaju bilo bi dobro da se svi članovi vrate pa da nastavimo sa druženjem ko u stara dobra vremena :lol: