Na sta ste poslednje pomislili?

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma Delija je samac još uvek. Kako i ne bi bio kad tera raspalog Juga:

medium_Woodburning_Yugo.jpg

Kad sredi auto, srediće i svoj ljubavni život.

Pusti Belju, imo je on svojih momenata. Kad se samo sjetim s kakvim entuzijazmom je otvarao nove teme i Kantona bi mu pozavidio.
Znaš šta, forum sa plavom bojom je veoma inspirativan za otvaranje tema...

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma Delija je samac još uvek. Kako i ne bi bio kad tera raspalog Juga:

medium_Woodburning_Yugo.jpg

Kad sredi auto, srediće i svoj ljubavni život.

Nisi dobro informisan Beljo, nije Yugo njegov nego taj autobus iza. To mu ćale kupio prije deset godina, polovan od vojske, da mu se sin što prije oženi i napravi koje unuče. Šta čovjek znao, on je stariji, čuo da ženske padaju na velika i jaka kola a bus bio u dobrom stanju a jeftin.yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Eto, a prošle godine u ovo vreme smo, svako jutro pili kafu!yes3 Sećaš li se Medo?

Ma dobri su Šumadinci, ne bi oni tek tako bili članovi klana! :lol:

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Eto, a prošle godine u ovo vreme smo, svako jutro pili kafu!yes3 Sećaš li se Medo?

Nekad bilo sad se spominjalo. Ima više razloga za takvo stanje a jedan od ključnih je čini mi se što je narod umro. Satrala ga kriza. Većini nije više ni do čega. Doprinjeo je Database error, neispunjena očekivanja pojedinih koji su očekivali veću afirmaciju na forumu, poneko iz objektivnih razloga... i tako... bilo bi toga još kad bih se dublje zadubio u tu problematiku. Neke sam i ja otjerao. Nije mi žao.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nemoj, Mars, sad u ove večernje sate s tom nostalgijom...

Nekad bilo sad se spominjalo. Ima više razloga za takvo stanje a jedan od ključnih je čini mi se što je narod umro. Satrala ga kriza. Većini nije više ni do čega. Doprinjeo je Database error, neispunjena očekivanja pojedinih koji su očekivali veću afirmaciju na forumu, poneko iz objektivnih razloga... i tako... bilo bi toga još kad bih se dublje zadubio u tu problematiku. Neke sam i ja otjerao. Nije mi žao.
Kriza! A nisu nam ni trebali oni što su otišli zbog Database error-a. Daleko im lepa kuća... Isti slučaj i s tim koje si ti najurio.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ostali smo samo mi, koje niko ne može oterati, čak ni da pale krpe! :lol:

Ipak, svako ima svoje razloge! Meni je lepo ovde. yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Database error-a.

A mamu mu erorsku sine Beljo, jedino je to sprečilo, bez obzira što nekad tumaraš k'o pijan po pomračini, da ti nadenu neku od zvučnijih forumskih titula. yes3 stink. I ne brini, nije tata samac, i da vozim onakvog juga, za žene bi bio mamac. stink.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
A mamu mu erorsku sine Beljo, jedino je to sprečilo, bez obzira što nekad tumaraš k'o pijan po pomračini, da ti nadenu neku od zvučnijih forumskih titula. yes3 stink. I ne brini, nije tata samac, i da vozim onakvog juga, za žene bi bio mamac. stink.

Grešiš Delijin sine Beljo, tvoj tatko je vodeći maneken tvornice Durex jer samo onaj koji ne pukne kad ga tvoj tatko navuče i odradi radnju sa 60% gasa sme da ide dalje u proizvodnju za obične smrtnike. Ne samo maneken, on je i probni pilot Durexa i padobranac po potrebi sa preko 7.000 časova naleta i preko 4.000 naskoka. I pošto iver ne pada daleko od bukve i ti će jednog dana da budeš taličan ko tvoj tatko pa će ženske i za tobom da uzdišu i zanesvešćuju se govoreći:
"Joooj... to je Delijin sin... Falični Belja"yes3

P.s. Evo za tatka novi zadatak i izazov:
http://serbianforum.org/novajlije/272409-dobar-dan.html#post849833

Poslednja izmena:
Natrag