mts telenor ili vip

Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
204
ВИП је што се тиче покривености 3г најгори, а едге ради као пуж најспорији. Што се нета тиче по мени мтс најбољи, мада ни теленор не заостаје много.
 
Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
151
Mts ima najsporiji internet i trenutno najgoru pokrivenost, pre je to bio Vip ali sada je Vip unapredio svoju pokrivenost. Tako da je Vip na drugom mestu. Telenor ima najbolju pokrivenost i najbrzi internet.
 
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
134
korisnik sam sve tri nase mreze, i mogu reci iz nekog iskustva, da je po meni najbolja VIP, a najgora Telenor. da ne duzim sad i objasnjavam zasto sam to rekao.
 
Učlanjen(a)
12.01.2014
Poruka
63
Dugo niko nista ne pise ovde... Kakvo je trenutno stanje sto se ovih operatera tice?

U principu znam kakva je situacija kod mene sto setice pokrivenosti. Najbolji je Telenor, VIP malo iza, mts ocajan signal. Sto je najgore koristio sam godinama neki post paid i imam dosta negativnih iskustava (na stranu ocajan signal).

Planiram da sacekam do Nove godine, pa da uzmem neki paket u VIP-u ili Telenoru. Pratim na sajtovima kako se krece situacija...

Kljucno pitanje (posto nemam "neogranicen" budzet, a i da imam ne dam lopovima :D):

- Da li svi oni oko NG i praznika daju neke posebne promocije i popuste s' obzirom da su svi stavili neke popuste na pakete i telefone vec krajem novembra i pocetkom decembra ili ce ostati na ovome?

Moje misljenje:
- Telenor sa sve "popustima" bezobrazno skup u bilo kom obliku (mada sam cuo misljenja sa raznih strana da je najbolji)
- VIP prelaskom na ove Nova tarife meni sasvim pristojno deluje, cak mozda i ispod cene. mana - mali izbor telefona
- mts za mene odmah otpada, ali ko nema problema kao ja treba da razmotri zbog ovih popusta do 50%
 
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
@balkan spy
Neznam da li si za ova 3 meseca uzeo kakav paket?
VIP koristim od kako je počeo sa radom u Srbiji. Prvo pre-paid, a zadnje 4 godine post-paid. Da je odličan - nije, da je loš - nije. U principu, svi su oni tu negde.
VIP daje rođendanski popust svake godine otprilike u maju pa tu imaš pogodnosti.
Inače, ako si zainteresovan za VIP ili MTS a njihova ponuda telefona ti se ne dopada - pogledaj ponudu u HANDY Šop. Kod njih imaš bolji izbor telefona, a možeš uzeti na post-paid za ove 2 mreže.
A i Win-Win & Gigatron daju telefone na ugovor sa MTS-om.

Ima, prijatelju, telefona, samo para treba ;)
 
Učlanjen(a)
12.01.2014
Poruka
63
U pravu si druže, sve je to slična banda... :)

Uzeo sam sredinom januara u Vip-u. Šta znam, odmorio sam se što se signala tiče. Jer kod mene je mts očaj. 2-3 godine ih ganjamo u vezi repetitora. Zbog toga sam ih preskočio.

Ja kada sam pisao prošli komentar, sve sam računao na onih 25% popusta za Vip... ali to je samo za korisnike koji obnavljaju ugovor ili koji uzimaju paket bez telefona. Ja nisam razumeo dobro :(

Telenor mi je baš nekako skup. Mislim na odnos cena - minuti, poruke, net.

Bio sam i u Handy-u. Ali tamo prvo nude onaj Utok, pa sve ostalo. Nikako mi se nije uklapalo. Ili je prevelika doplata ili je krš telefon (bar za ovaj moj paket). Kod njih je prednost što su telefoni otključani i ako potpišete Vip ili mts.

Kod svih njih je veliki izbor telefona koji abnormalno koštaju, bilo na pretplatu, bilo bez nje. Za ove slabije pakete, nema nekog izbora. Osim ako ne kupite za keš.

U poslednjoj rečenici si sve rekao. :)
 
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.685
Što se UTOK-a tiče - neznam kakvi su im telefoni. Tablet UTOK IQ700 sam kupio za male pare (7500 din) sa Intel čipsetom koji stvarno radi za 10.
Apropo
Kod svih njih je veliki izbor telefona koji abnormalno koštaju, bilo na pretplatu, bilo bez nje. Za ove slabije pakete, nema nekog izbora. Osim ako ne kupite za keš.

Meni trenutni ugovor u VIP-u ističe 08.07. Ne budem lenj, nego pošaljem mejl u VIP na kome naglasim da hoću da raskinem ugovor baš zbog preskupih telefona, jer hoću pristojan telefon za neki normalan iznos. Šta se desi? Odgovore mi da pozovem korisnički servis i da su mi spremili posebnu ponudu kao dugogodišnjem korisniku (4 godine na postpejdu), Ja okrenem i kažem hoću takav i takav telefon (5", 2GB RAM) u nova 3 paketu i to je osnov za dalje pregovore. Za to vreme gledam na sajtu šta imaju u ponudi što se meni dopada. Ona mi kaže da mogu da uzmem SONY M4 Aqua ili još neki telefon kojeg nisam ni čuo, već tražim HUAWEI P8 Lite. I tu počinje cenkanje kao na pijaci :roll:.
Dobio sam taj telefon i umesto doplate od 11.500, smanili su mi na 8500 i pitali na koliko rata hoću taj ostatak da platim.

E sad, glavna stvar je da sam pre godinu i po dana (pola godine od obnavljanja ugovora) tražio da uzmem telefon (nisam na obnavljanju uzeo) i nije imalo šanse. Te nisam u radnom odnosu, te kasnim sa plaćanjem, te "crven" sam u kreditnom birou... A kako je sad moglo? I dalje sam "crven", samo što sam sad hteo da raskinem ugovor. Sad može kako ja hoću.

Moj savet svima koji ovo pročitaju - pred istek ugovora najavite raskid. Da vidite kako su fini i ljubazni! Može sve.
 
Natrag
Top