Ja sam preko 15 godina imao broj u MTS-u koji ce uskoro biti ugasen, dosta je bilo. Svasta sam procitao u predhodnim postovima, ali ne mogu se sloziti sa svim navedenim
Prvo MTS ima najgori korisnicki servis i post prodajnu uslugu. Pre godinu dana su mi naplatiti neke nebuloze, nakon toga mi se na listingu pojavilo dva minuta razgovora u madjarskoj za 1000 din, na sta sam pisao reklamaciju, niko me nikada nije pozvao. Kao sto je neko vec rekao, nakon toliko godina koriscenja njihovih usluga, valjda smo zasluzili bar neki popust da dobijemo ako vec nema neki popust na telefona po nekim lepim cenama.
Korisim sada VIP postpaid vec 4 godine i mogu da kazem da sam prezadovoljan. Nikada mi se nije desila neka nabuloza u racunu kao sa MTS-om. Post prodajna usluga izvanredna. Slao sam telefon par puta na reklamaciju, nema nikakvog odugovlacenja i izmisljanja izgovora kao sto je gore navedeno. Sto se pokrivenosti tice, kao sto rece vranjanac, ona je uglavnom svuda odlicna, iako ni jedna mreze nema savrsenu pokrivenost. Posto sam i ja iz neke ruralne sredine, necu se sloziti sa beogradjaninom da je verovatno negde u unutrasnjosti losa pokrivenost.
Telenor generalno ima decije tarife, malo minuta, dosta poruka i mnogo interneta koji ne mozes da potrosis. Ja mesecno potrosim oko 1500min razgovora, 1000 sms i 500MB sa aktivnim koriscenjem interneta. Takva tarifa bi u Telenor bi kostala papreno
Na pripaid-u su svi isti. Klepaju po slobodnom izboru