mts telenor ili vip

Član
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poruka
17
VIP uvek... Jedan clan je u postu pre mene naveo dosta problema sa VIP-om. Covek je iz unutrasnjosti pa ima problem i sa mrezom i td. Ocigledno je da ovde nema pobednika nego je svaki operater u nekom segmentu bolji, a u nekom losiji. Sto se mene licno tice zivim u BGD-u i mreza je bolja i od mt:s i od Telenor-a. Kazem to i za GSM i za internet. Sa vise nego jednim telefonom tokom tri godine moj signal ne izlazi iz HSDPA. Ne secam se da sam nekad imao EDGE vezu. Na istim mestima drugari iz mt:s i Telenor mreze su u mnogo losijoj poziciji. Od mene toliko.
 
Član
Učlanjen(a)
29.01.2011
Poruka
9
Ја живим у Врању и користим випову картицу. Увек и свуда имам мрежу а интернет ради боље него на било којој мрежи овде доле код нас,немам замерки. :)
 
Član
Učlanjen(a)
13.12.2011
Poruka
63
Koristim mt:s već duže vreme. Prvo sam imao običan prepaid broj a kad sam krenup na studije prešao sam na postpaid BEL200 i bio sam više nego zadovoljan. Sa tih 200 min i 200 sms sam mogao da se dogovorim sa kolegama/koleginicama i profesorima kad ćemo imati neki kolokvijum ili ispit, a čuo sam se redovno i sa svojima kod kuće. Ali sam po isteku ugovora od 2 godine morao da ga raskinem, imao sam finansijskih problema i veće izdatke u kući. Vratio sam se na prepaid u istoj mreži. Ali sam uzeo i prepaid u Vip-u, međutim Vip mi je ispao veoma skup!!! Istim iznosom kredita sam u mt:s imao više minuta i sms nego u Vip-u. A da ne pričam da je u Vip-u mnogo skuplje slati poruke u inostranstvo nego u mt:s-u!!! Sad sam u mt:s tj. Telekomu uzeo Box4 paket, internet od 6mb/s, IPTV, 300 impulsa na fixnom i 500 min i 500 sms i 1gb interneta na mobilnom. Veoma sam zadovoljan sa tom njihovom uslugom i smatram da im je to veoma dobra ponuda, sve dolazi na 1 računu i u svakom trenutku sam mogu proveriti stanje, listing i potrošnju na internetu.
S toga preporučujem mt:s. Sa Telenorom sam imao loše iskustvo dok je bio još uvek Mobtel.
 
Član
Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
17
Dugo sam bio u Telenoru pa sam pre pola godine presao u VIP i prezadovoljan sam!;)
 
Član
Učlanjen(a)
19.07.2012
Poruka
13
Mts nisam puno koristila, ali vip jesam. Sa vip-om sa zadovoljna i za sada ga sigurno necu menjati posto imaju bolje pakte.
 
Član
Učlanjen(a)
20.12.2012
Poruka
6
Ja sam preko 15 godina imao broj u MTS-u koji ce uskoro biti ugasen, dosta je bilo. Svasta sam procitao u predhodnim postovima, ali ne mogu se sloziti sa svim navedenim :)
Prvo MTS ima najgori korisnicki servis i post prodajnu uslugu. Pre godinu dana su mi naplatiti neke nebuloze, nakon toga mi se na listingu pojavilo dva minuta razgovora u madjarskoj za 1000 din, na sta sam pisao reklamaciju, niko me nikada nije pozvao. Kao sto je neko vec rekao, nakon toliko godina koriscenja njihovih usluga, valjda smo zasluzili bar neki popust da dobijemo ako vec nema neki popust na telefona po nekim lepim cenama.
Korisim sada VIP postpaid vec 4 godine i mogu da kazem da sam prezadovoljan. Nikada mi se nije desila neka nabuloza u racunu kao sa MTS-om. Post prodajna usluga izvanredna. Slao sam telefon par puta na reklamaciju, nema nikakvog odugovlacenja i izmisljanja izgovora kao sto je gore navedeno. Sto se pokrivenosti tice, kao sto rece vranjanac, ona je uglavnom svuda odlicna, iako ni jedna mreze nema savrsenu pokrivenost. Posto sam i ja iz neke ruralne sredine, necu se sloziti sa beogradjaninom da je verovatno negde u unutrasnjosti losa pokrivenost.
Telenor generalno ima decije tarife, malo minuta, dosta poruka i mnogo interneta koji ne mozes da potrosis. Ja mesecno potrosim oko 1500min razgovora, 1000 sms i 500MB sa aktivnim koriscenjem interneta. Takva tarifa bi u Telenor bi kostala papreno :)

Na pripaid-u su svi isti. Klepaju po slobodnom izboru :)
 
Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
2
Za mobilni internet VIP je najbolji....

Za telefoniranje, poruke, sitan internet....koristim MyBel tarifu kod MTSa uz ugovor na 12 ili 24 meseca uz 50 % popusta... mislim da nema jeftinije - za 300 dinara mesečno imaš 300 minuta u mreži, 300 poruka ka svim mrežama i 300 Mb interneta....
 
Natrag
Top