covece, bas si ga zakuvao....
pogotovu sto nije paran broj...ubih se jutros razmisljajuci, i nemogu da zakljucim...
jedino mi pada na pamet, posto je magijom stvorio sesire, da patuljci snagov volje mogu da predvide koja im je boja kapica, al cisto sumnjam da je to tacno resenje....
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
a da nije ovo....patuljak ako vidi ispred sebe patuljka sa crnom kapicom, onda on pretpostavi da on na sebi ima belu, i ode na jednu stranu, a ovaj videsvsi da je ovaj otisao na jednu stranu, on ode na suprotnu...
tako urade svi...da nije to?
Nećemo da se bavimo predpostavkama za ovo pitanje. HOOOOĆUUUUU KONKRETAN ODGOOOOVOOOR OOODMAAAAAAHHHHHHHHHH

Dodato posle 5 minuta:
Ništa onda. Tek sada neću da vam kažem rešenje buhahahaha
Zato da bi vas još više ubacio u mašinu dodaću jedan mali začin...
Jedan špijun treba da uđe u tvrđavu. Postoji samo jedan ulaz, ali tamo stražari kontrolišu svaku osobu koja ulazi. Špijun se približi malo, da bi video kako ljudi ulaze...
Prvo, dolazi jedan seljak... Stražar ga pita:
- "16, koji je tvoj odgovor?"
On odgovori da je 8, i puste ga da uđe...
Zatim nailazi jedna devojka, stražar kaže:
- "10, koji je tvoj odgovor?"
Devojka odgovori;
- '' 5''... pa, i nju puste...
Potom, dolazi jedan sveštenik...
Stražar mu kaže:
- "22, koji je tvoj odgovor?"
A sveštenik odgovara:
- ''11''... i puste ga da uđe...
Špijun pomisli da je shvatio o čemu se radi, dođe ispred ulaza, a stražar ga pita;
- "20, koji je tvoj odgovor?"
Špijun odgovori:
- ''10''
Stražari ga uhapsiše. Zašto?
Dodato posle 7 minuta:
EEEEeeeee ljudi, danas sam baš ponosan na sebe. Smislio sam dobru logičku cicasmicalicu (ukoliko je negde u svetu nema, ali čisto sumnjam, sigurno postoji ali u drugom obliku). Baš je laka...Cenim da neće proći više od 5 minuta ukupno...
Komšinica, koja stanuje preko puta mene, je na prozoru (ne viri, nije nagnuta, ne ogleda se i ne proizvodi nikakve zvukove niti maše ili prosipa mrve za golupčiki i vrapčiki). Već samo stoji kraj prozora. Da kažemo da ja živim na trećem spratu a ona na drugom spratu. Ali ja nisam kod kuće a nisam ni napolju. Kako onda znam?
Uuuu, eee, ili još bolja varijanta. Stanujemo u istoj izgradi. Ja u prvom ulazu a ona u 5 (zgrada ima inače 6 ulaza). Moj stan gleda ispred ulaza a njen stan gleda iza zgrade. A ona je na prozoru (ne viri, nije nagnuta, ne ogleda se.........). Ja nisam kući a nisam ni napolju. Kako onda znam?
P.S.
(može da bude i komšija

smile3

yes3 )