Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Ja kazem da se kroz bele kapice jace vidi svetlost. Razumes? Svi koji imaju bele kapice ce cim izadju iz pecine to znati.

Ako nije onda nek nije.:dntknw:Šta ću im ja? Nek se vade kako znaju i umejusmile3

Uredu, a šta ako ti imaš belu kapicu kroz koju se jače vidi svetlost i skreneš levo i ja koji imam crnu kapicu skrenem levo, kod tebe, šta onda? ili ti imaš belu kapicu i skreneš levo i ja imam belu kapicu a ne mogu da je vidim a skrenem desno šta onda?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
To stoji,ali kako ce se organizovati da stanu u istu grupu.

Mora biti fora u onome da cim jedan sazna,svi ce znati.Ali sta dalje,pitanje je .

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Uredu, a šta ako ti imaš belu kapicu kroz koju se jače vidi svetlost i skreneš levo i ja koji imam crnu kapicu skrenem levo, kod tebe, šta onda? ili ti imaš belu kapicu i skreneš levo i ja imam belu kapicu a ne mogu da je vidim a skrenem desno šta onda?

Onda ja kroz belu vidim tebe pored sebe i odem na drugu stranu

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
EEeeee sad ovako. Kape nisu prozirne jer imaju 12 slojeva, ali su extremno lagane. Šta sad? Buhahahahahah oooo buhahahahaha

(jer rešenje je evidentno, a bežanje od suštine odgovora još evidentnije).

P.S.
Kalimerčice ovaj smeh nije tebi upućen, to je smeh zloće Masteminda

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
EEeeee sad ovako. Kape nisu prozirne jer imaju 12 slojeva, ali su extremno lagane. Šta sad? Buhahahahahah oooo buhahahahaha

(jer rešenje je evidentno, a bežanje od suštine odgovora još evidentnije).

P.S.
Kalimerčice ovaj smeh nije tebi upućen, to je smeh zloće Masteminda

Ko ti je pa taj zgubidan?:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
da li se zna koliko patuljaka ima,morao bi biti paran broj da bi se tacno podelili ili ne?

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
pa lako...
ako su paran broj, jedan ce da prebroji, i ako izbroji da ima vise belih za jedan, onda je on crni, i tako ce svi ostali znati...jel to?

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Ko ti je pa taj zgubidan?:)

Izgleda moj alterEgo

da li se zna koliko patuljaka ima,morao bi biti paran broj da bi se tacno podelili ili ne?

Za ovakvu postavku nebitan je broj patuljaka niti da li je parni niti ne parni

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

pa lako...
ako su paran broj, jedan ce da prebroji, i ako izbroji da ima vise belih za jedan, onda je on crni, i tako ce svi ostali znati...jel to?

Ne, nije. Ajde da malo zakuvam. Recimo da su svi bili u redu kada je Zmajko učinio mađiju i ti vidiš samo ispred tebe koja je boja kape. Sada, iz pećine izlazi prvi potom drugi........... ali kako da se naprave dve grupe? JAOOOOOOO KAKO SAM SAMO ZLOBAAAAAAANNNNN ccccccccccc

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
ako im je jednako raspodelio kapice, jedan prebroji, i ako izbroji da belih ima vise za jednu, on je crn, ide na jednu stranu, ostali znaju to, urade isto i lepo se raspodele...jel to?

Natrag