Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Duhom svojim uselio u tog čoveka i ne moće više umreti,jer duh ne umire.zato je i Isusovo telo umrlo,ali Bog koji je u njemu Duh ne umire ,jer Bog ne moće umreti. ako Bog može umreti onda on nije Bog.taj Duh koji dolazi u nama je Hristov duh i po tome Hristovom duhu će mo i mi uskrsnuti. Duh je oživeo Hrista u grobu treći dan i dao mu od ljudskog nebesko novo telo koje čeka i nas,stanovi u nebu. zato je kazano onaj ko nema Hristovog duha nije Hristov. samo takav nema život. taj večni život.mi ne primamo nastavak ovog zemnog života koji je sad u telima ljudi koji ne veruju,već verom u Hrista i krštenjem primamo taj večni Hristov duh ili Hristov život a oNAJ KO JE PRIMIO vežni život ne mnoće umreti nigda kako Isus i kaže.
Dobro rezonovanje jer je pisano : Psalam 82.6. Rekoh , bogovi ste i sinovi svevišnjeg svi.
Ovo je rekao David u psalmu ali nije svojim umom nego Hristovim jer Hrist ponavlja iste ove reči :
Jovan 10.34. Ne stoji li u zakonu napisano : Ja rekoh ,bogovi ste.
Tačno je mršavkiću da Bog ne umire i ako Hrist živi u nama ne možemo umreti jer je On besmrtan. Stvar jer u tome što mi sad umiremo, svi . Znači ono što je namenjeno i rečeno za nas mi to sad nismo i nemojmo se zavaravati jer Bog želi da shvatimo stvari onako kako jesu a ne onako kako nisu. Pismo govori da mi treba da budemo bogovi ili bogići ali mi to sad nismo.