Ja zapovesti postujem, one su zapisane u mom srcu, ne zapovesti koje ti iznosis u svom tumacenju vlastite dogme, vec onako kako ih je Gospod upisao u moje srce.
Da li ces nesto verovati to je stvar tvoje slobodne volje, tvoje neverovanje nece istinu ukinuti.
Pozdrav i sve najbolje
pažljivo čitam izneto ,svedočanstvo koje si imao. ne želim reći da ovo što govoriš nije istina. Bog će biti sudija svakome ko izovori i jednu suvišnu. ako si video vizije onda one moraju biti kao što si sam rekao po REČI.
spedy ti zamera da nisi dobro mogao videti itd jer ne držiš zakon i da Bog ne govori akone govori prema zakonu.
ne ja vizije samo postavljam PREMA SUŠTINI SPAŠEENJA. kada je korniliju došao anđeo od Boga on je rekaod a ide ka petru da mu kaže reči večnog života.kada je filip dignut od Duha u samariju isto. kada je pavle dignut posle puta u damask isto. svaki put je Duh Božji donosio reči večnog života.on se nije bavio crkvama,nije progovarao o nekoj zvaničnoj ckrvi,ali je uvek i uvek donosio jasni životni glas,sa pedesetnice koja se poklapa sa crkvom koju je Isus zidao sa apostolskim odgovorom ,kosam ja,marko 16. mene zanima samo to u tome štos i čuo da bi to bilo jednako galatima,1. ako anđeo sa neba donosi drugačije jevanđeljem,prokjlet da bude. dakle sada ako si to primio,to bi trebalo biti svakoj jednoj spoznaji i utvari petra,filipa,pavla.jedino tu te pitam ,da li si tada čuo ono što je petru kazao Isus i pavlu ili filipu u samariji,idi i govori,pokajte se i svaki od vas da se krsti u ime Gospod Isusa Hrista i primićete dar svetoga Duha i dali ti je rekao da će dolazak ozbnačiti vrlobrzo odabiranje njegove neveste koja mora biti sva Reč i čista devica.najpre ovedve stvari,krštenje vodom i Duhom.jer to je sve,to je nebo.na ovomtemelju dalje mogu da idem u viziju. ako tonije u redu,onda sve postaje pod lupu Reči.pomoi se još jednom oko toga. ne verjem da će Gospod dati zataji veru u ime Isusovo i krštenje Duhom. to je apostolsko nasleđe.toje oapostolska nauka i to je sveti Duh doneo njima. ako to što si čuo ne dođe na ovo onda je kažem sve pod ozbiljnom lupom. ako si dobro svedočio ovde ja to neću odbaciti budi siguran.verujem da znaš da svako govorenje iz srca je greh Bogu. sada ja to tebi govorim u kontekstu Pisma, moli da ti donese Gospod isti temelj krštenej u ime i krštenje svetim Duhom.sada i sam moraš stati pod Reč,proročki duhovi se moraju proveravati. toje fer i to važi za sve ovde kad donose nešto što je temelj spašenja i tvrdnja da je Isus ili sveti Duh govorio.naročito vidljivom vizijom. sa tim nema šale ni onom ko sluša ,ni onom ko donosi!! ja to vrlo ozbiljno respektujem. da li se slažeš da trebaš se pokoriti Duhu istine u delima apostola koji je delovao i ući u moitvu Isusu za tu istinu?
kada sam jednom molio za pentekostalca ,sa njim skupa on je rekao ja ću se sad moliti za tebe,no ja sam kazaoti si doneo svoju misao da si u istini,sada ja želimpomoliti se ovde za tebe . i ja sam stavio ruku na njega tu noć oko 23 časa i rekao sam u ime Isusa izazivam te duše koji govorš krozmovog čoveka da raskažeš svoj imunittet,ko si. toga časa nakon kratke molitve on je zapanjujuće ,ne on već jedan drugi glas teđak i rezak govorio iz njega i rekao je tešku stvar taj duh,ja sam Elohim! test je bio gotov.taj čovek je imao opsednuće,neki dan potom iskočio je iz autobusa u punoj brzini otvoriv vrata ,ali nije poginuo. otišao je nazad ka svojoj matičnoj ckrvi. tako to se mora testirati.
mladi prorok je došaompred starog proroka i to je moralo ići na test i stari prorok je zaveomadog proroka. jer Bog je rekao Reč i ona se ne može ponovo oglasiti drugačije. i stari prorok je rekao da mu je Bog javio drugačije i mladi prorok je poguinuo za tu stvar neposluha . jer Isus je juče,danmas do veka isti. juče: pokajte se i svaki od vas da se krsti na ime Gospoda Isusa Hrista za oprost greha i primićete dar svetoga Duha,jer obećanje je za SVE KOJE GOD POZOVE GOSPOD BOG. Reč se ne može promenuti.nebo i zemlja da,no Reč ne. dakle moli,da ti ovo dođe od istog Duha iz istog izvora i to mora doći ,jer Isus je i danas to što je Juče bio i do veka .