Može li se u ime Boga, gaziti čovjek?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
То не пише у Библији, то ти пишеш по форумима. Пишу сви секташки војници. Ти ту наравно подразумеваш суботу, и по твојој причи ми ћемо тебе прогонити јер суботариш. То не да је глупост, него превазилази машту Артура Кларка.

Ти слободно суботариш и мени никада неће сметати. Смета ми неразумевање и извртање Писма. А због тога те нико неће прогонити, већ супротно. Сада су сви култови, као што је твој, легализовани и заведени као цркве, на основу верских слобода. Свака шуша може регистровати култ као цркву. То и јесте по плану, да се збуне и заводе људи како би што даље отишли од Господа и истине, од правилног исповедања вере.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Od istine i Gospoda odlazi onaj koji propovda ljudske filozofije a ne vecnu rec Bozju i koji se ne moli da mu Bog da Bozansko prosvetljenje da razume istinu i da prihvati srcem i dopusti Bogu da ga promeni i ucvrsti njegovu zajednicu sa Isusom.

Kult ili laznu crkvu podizu ljudi - Bozju crkvu podize sam Bog i dje joj silu i autoritet da objavljuje rec.

Nije bitno koje je nase misljenje u tome - vec nasi koraci koje cinimo trazeci od Boga da nam otkrije koja je njegova prava crkva.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Zavisi iz kog motiva, Isus Navin je mogao jer je dobio izričitu naredbu o ubijanju pagana.

Natrag