Moć reči.....

Učlanjen(a)
20.02.2013
Poruka
535
Чини ми се да је битнији начин на који чујемо, него начин на који речи кажемо... :)
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Najbitnija stavka je i dok pricate vrtite rukama okolo, to ostavlja jos veci utisak o izgovorenoj reci. Recimo Oliver Dulic u zatvoru grli i ljubi pare i trlja ih o Mungos glavi sa recju "Kotite se i mnozite se parice male". Ili recimo Miskovic u zatvoru lezi u zatvorkoj celiji i baca pare u na zidu nacrtani kosh uz recju "Dobar pogodak" mali kalimero. Koliko mahanje rukama uz dobru rec potpomaze je i guranje naocara rukom na svake deset sekunde, narocito ako se reci izgovaraju u Skupstini pred gomilom magaraca.
Magarcima se guranje naocara hfata isto sto i razbijanje motkom po ledjima, ako ne verujete skinite naocare pa stanite iza magarca i rgnite ga sa naocarama odpozadi, da vidite sta ce da vam uradi.
A ako pak magarca nezno pogladite po kohonesima drskama od naocara po akupunkturnim tackama, on ce takodje zadovoljno da podrigne ka vama uz mladja dinkic osmeh.
Znaci za kraj dok pricate drzite u rukama magarence i gladite ga jer to zaista upecatljivo deluje na vaseg sagovornika, a ako nosite naocare, ..natezite ih ne na 10 sekindi, nego na pet uz blagi drhtaj glasnih zila, ..gledajte samo da ne podivljate u ovom pretvaranju, jel je to najmanje sto zelimo ovde.
 
Natrag
Top