Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izabeleta, mnogo ti hvala sto si postirala ovu tremu. O ovome zaista vredi razmisliti.
Nisam pristalica erkumenizma, jer verujem da je to samo licemjerstvo koje vodi hriscane stramputicom.
Medjiutim, ovo sada bas nikako ne mogu razumeti, da dve glavne Crkve hriscanstva nisu spremne ni da zajedno imaju istorijsku svecanost, nego moraju da je imaju odvojeno.
Ovim se jasno daje do znanja da su to dve sekte pune netolerancije i mrznje isto kao sto je bilo u vreme raslkola 1054. godine. To je velika sramota za celo hriscanstvo. Mislim da je to trebalo iskoristiti za zblizanjanje zavadjene brace, a ne kopati jos dublje kanale koji razdvajaju. Gde je u tome Hristova ljubav: "Ljubi bliznjega svojega kao sebe samoga"?
Gde je praksa onoga sto je Hristos rekao: "Molite se Bog cak i za svoje neprijatelje", a kamo li za bracu hriscane?
Ovo vise lici na zavadjene politivcke partije, nego li na "dva krila istih pluca".
Oproisti nam Boze sto te neprestano javno sramotimo!
Jel?a stacemo s obeliskom?sto cutis o tome?Pozdrav od Gere.Argumente molicu lepo!!!kao sto je uradi o Adrian.Pozdrav od Gere.
Adrian BG; je napisao(la):Има обелиска колико хоћеш, само ви не желите да видите и ваш ум оправдава адвентистичке масоне, а пљује све што је хришћанско. Тако су вас обрадили и научили.
Adriane, posto se toliko neumoirno trudis da pronadjes neke "krivoverce" iz sazaljenuja prema tebi i tvom velikom trudu, resio sam ti malo pomognem.
Polomio si se u poslednju godinu dana da adventistima pripises masonsku sliku i nadao si se da ce ti to uspeti da adventiste proglasis masonima.
Steta je, Elen Vajt svojom izjavom o opasnosti tajnih drustava u kojijma izricito navodi i masone, poruslila je tvoju kucu od kartona pa ni sam ne nzas kuda da se sada okrenes.
Evo ja cu ti pomoci.
Prvo, posto si prijatelj sa Zarkom Gavrilovicem, a on kaze da Crkvom upravlja mafija i masoni, verujes li i ti u to?
Da te posetim, Zarko nije adsventista, nego...
Ako je verovati tvome svesteniuku, onda si ti u pravu zaista ti tajni spijuni su se uvukli i u tvoju crkvu. To ti je od mene prva pomoc.
Drugo, da li verujes da je vladika Nikolaj Velimirovgic bio u pravu kad tvrdi da je vaseljenski patrijar ,mislim da se zvase Meletije, bioi mason? Vasljenskiu patrijarh mason!Adriane, zasto nam neso o tome ne kazes verujemo da ti je to mnogo bolje poznato, nego cija je slika i ko7u je nabavio i sta ona znaci bilo kome?
Da li ti je poznato sta je Meletiuje uradio za Crkvu i kako je bio nagradjen?
Cekamo na Adrianov odhgovor.
Trece, sta Nikolaj rece, da su jos nekis svestenici u isto vreme sa Meletijem postali masoni. Ako je tako zar ne izgleda da je Zarko Gacrilovic u pravu?
Adriane, ovo je smao pocetak, samo da te usmerim na prava gvrata i pravu temu, a kad pocnemo diskusiju slede druga iznenadjejna koja ce ti nadamo se otvoriti oci.
Sve najbolje
Milanski edikt sluzi da bi se proslavio jedan paganin,krvnik ,ubica i aristokrata Konstantin.
E sad ,ako je to reklama da privuce turiste kod nas,to je ok,ali ako ljudi zaista misle da je taj Konstantin bio neka dobrica,u ogromnoj su zabludi.Pravim hriscanima je uvek nanoseno zlo,inace bi ispalo da im nije potrebno Bozje carstvo,vec Rimsko,Konstantinovo.
Taj Konstantin cak nije ni bio hriscanin.
Setite se samo sta je u Bibliji zapisano.
Koga samo i sta treba ljudi da slave....?
Nije pogresna godina, tada je Konstantin pobedio Maksencija kod Rima 28.oktobra te godine! Pre toga se projavio Konstantinu Hristov monogram "U ovom ćeš znaku pobediti'!