Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije me začudio drug Titoooo ali za Death-a... prosto ne mogu da verujem!Takođe mi je drago da Death nije mogao da odoli mome ''šarmu'' i da je ipak na kraju popustio i morao da ''odreši'' kesu, pardon...da cepa ''slamaricu''...:lol:
Aha! Tuj ste! Al ste odrešili kese... :lol:
Druže Titoooo zar "onaj" broj dragoj Dum?wacko2
Ma zadovoljna sam i sa evrima by Tito i sa čitavih 13 gr zlata, by Death...yes3 stink.
Takođe mi je drago da Death nije mogao da odoli mome ''šarmu'' i da je ipak na kraju popustio i morao da ''odreši'' kesu, pardon...da cepa ''slamaricu''...:lol:
Sve u svemu, bio je ovo uspešan dan za mene...
Moram da idem..Nažalost...Imam obevaze...Pozdravljam vas sve do sutra uveče, kada ću malo više ''likovati''....:dance3: :lol:
:hi:
Nije me začudio drug Titoooo ali za Death-a... prosto ne mogu da verujem!
Znam koliko si srećna draga, k'o onomad kad si postala master.
Eto, sreću čine maaaaale stvari!:lol:
Ko se sad brčka na moru, mislim u moru? Kilometraža ili Mr. Hajd? :lol:Odavno sam primetio da se njih dvoje (da se izrazim mladalački) "ekstra" slažu. yes3 Mnogo su mi slični, a eto vidiš i ta radikalna promena ponašanja im je zajednička. stink. Seti se samo kako je fin momak bio Kilometraža... Dok se nije pojavio Mister Hajd. stink.
Nisi joj valjda 13 zlatnika poslao? Ja sam je častio sa evrima, njenom omiljenom cifrom... :lol:
Ma zadovoljna sam i sa evrima by Tito i sa čitavih 13 gr zlata, by Death...yes3 stink.
Takođe mi je drago da Death nije mogao da odoli mome ''šarmu'' i da je ipak na kraju popustio i morao da ''odreši'' kesu, pardon...da cepa ''slamaricu''...:lol:
Sve u svemu, bio je ovo uspešan dan za mene...
Moram da idem..Nažalost...Imam obevaze...Pozdravljam vas sve do sutra uveče, kada ću malo više ''likovati''....:dance3: :lol:
Aha, pošto ima problema sa zlatom a i popularnošću morao sam da reagujem kako bih joj prekinuo niz loše sreće :lol: