Masonski simboli ili Hriscanski? (da li Hriscanski obicaji imaju veze sa satanizmom?)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To su Mire izgovori koji postoje u tradicionalnim crkvama, i to ne samo po ovom pitanju.

Što se tiče ponavljanja, moje ponavljanje je proizvod tvog, jer ti konstantno tvrdiš da nije dat nikakav odgovor, pa je ponavljanje proizvod ponavljanja istih pitanja sa tvoje strane.

Da Nisi Mire, pomislio bih da si Taramana, jer to je isto i on tvrdio mnogo puta..

On ne podrzava Pravoslavlje, tako da on ne moze biti ja, niti Nelsim.
Svasta, sad cu jos i ja ispasti Taramana.
Kakva je to paranoja?

Moji postovi nisu kopirana ponavljanja, to retko radim(sem u izuzetnim slucajevima), vec govorim svoje misli onako kako mi dodje, a nikog ne kopiram, niti imam pripremljen materijal kao neki.

Ono sto sam postavio je proizvod mog licnog istrazivanja, i hvala Bogu dolazi od osvedocenja.

Nema potrebe ponavljati se, sto manje pisanja to bolje, jer ce ljudi lakse zakljuciti i saznati istinu na osnovu onoga sto si ti pisao, a sta sam ja odgovorio, ako je manje stranica za citanje to bolje..

Iz svega se vidi, da vasi dokazi nisu odrzivi niti validni.

Ja sam poreklo simbola vec pokazao gore, a ti ponavljas pripremljen materijal..

Imas li ti druge dokaze, osim onih gore pripremljenih koje sam ja oborio? Nemoj se ponavljati vise..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisi pokazao, već izneo svoja mišljenja.
U suštini je suprotno, da sam ja izneo mnoštvo dokaza da su simboli i znakovi unutar tradicionalnih crkava okultnog masonskog karaktera, i to ne samo položaji ruku, već i pentagrami, piramide, svevideća oka, itd.. vidljivi na crkvama, i u njihovoj unutrašnjosti, ikonama, itd..

Ponavljaću koliko i ti, i to ne kopirano, već moje reči praćene fotografijama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
:) Smesno. Molim te nemoj mi spamovati temu vise..
Nemas dokaza, i ocekujem druge da se jave ako mogu da obore ono sto sam postavio...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, okutni simboli u tradicionalnim crkvama su prisutni, a tek kasnije su oni u crkvi zbog toga što su se našli u nebranom grožđu - pokušavali da opravdaju te simbole pred narodom, i da ih prikažu kao navodno Hrišćanske.

Tako i ti to pokušavaš, i čisto okultne znakove rukom, ili druge simbole - da prikažeš kako navodno prikazuju trojstvo, itd, a ujedno osuđuješ Adventiste za nekakvo stavljanje ruke u kaputu.

Dakle, ono prisutno u svojoj crkvi pravdaš neopravdivim, a druge osuđuješ za neznatni položaj ruku nekih prisutnih na nekoj slici sa rukom u kaputu, i to onih ljudi Amerikanaca koji su živeli na Američkom kontinentu, gde je članstvo u masonskoj loži bilo tradicija, i gde su se pojedini položaji ruku iz tog razloga ustaljili među Američkim građanstvom, i među običnim narodom, što sam i dokaza fotografijama.

Čini što želiš, to je tvoja slobodna volja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, okutni simboli u tradicionalnim crkvama su prisutni, a tek kasnije su oni u crkvi zbog toga što su se našli u nebranom grožđu - pokušavali da opravdaju te simbole pred narodom, i da ih prikažu kao navodno Hrišćanske.

Tako i ti to pokušavaš, i čisto okultne znakove rukom, ili druge simbole - da prikažeš kako navodno prikazuju trojstvo, itd, a ujedno osuđuješ Adventiste za nekakvo stavljanje ruke u kaputu.

Dakle, ono prisutno u svojoj crkvi pravdaš neopravdivim, a druge osuđuješ za neznatni položaj ruku nekih prisutnih na nekoj slici sa rukom u kaputu, i to onih ljudi Amerikanaca koji su živeli na Američkom kontinentu, gde je članstvo u masonskoj loži bilo tradicija, i gde su se pojedini položaji ruku iz tog razloga ustaljili među Američkim građanstvom, i među običnim narodom, što sam i dokaza fotografijama.

Čini što želiš, to je tvoja slobodna volja.

Lodikeja, nemoj mi spamovati temu, ako imas dokaze osim ovih sto si postavljao a na koje sam odgovorio slobodno pisi, ali nemoj postavljati postove bez dokaznog materijala molim te.
To za adventiste i ruke u kaputu, ja nisam ni tvrdio, vec Taramana, a ja sam postavljao isecke iz literature koji govore o prisustvu masona u vasim redovima i problemima povodom toga. Molim te "daj dokaze"! I da se manemo prazne price u nedogled.

Necu vise odgovarati na tvoje postove bez dokaznog materijala.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa ja postavim dokaze - a ti kažeš da ponavljam, a sada opet tražiš.

Mire Mire, dobri čoveče:give_r:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tema je totalno bezveze i nebitna za ljudsko spasenje, prave teme su one koje čovjka sijeku tamo gdje je grešan.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja ovakve teme ne pokrecem niti bi ikada, a oni kazu da Adventisti napadaju druge crkve.

Naravno, bitno je seci u korenu, a to je greh i covekovo gresno stanje, i ukazivati na resenje - a to je Hristos.
Oni kazu da treba diskutovati o Hristu, a sami to ne cine - vec napadaju druge a pazi cuda - mi to cinimo, a oni govor da mi napadamo druge.

Paradoks.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tema je itekako potrebna, jer vi po ovom osnovu napadate Pravoslavlje, sad samo zatrpavate, jer nemate dokaza, i pisete bezveze, da sakrijete sta sam napisao na pocetku, da ljudi ne bi procitali i videli vase lazi!
Ali ne mozete sakriti koliko god se trudili, jer je napisano na samom pocetku i svi novi ce prvo zavrsiti na 1. stranici a ne 99.

Uzivajte, RASKRINKANI STE! :)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tema je itekako potrebna,

Suprotno, jer da je to bitnpo onda ne bi pisalo u Bibliji da iz ljudskog SRCA izlaze sve zle misli itd.

Klasična samoobmana pravoslavaca koji sa toga odg. prebacuju na slike i simbole. Pa nije problem u slici i simbolu nego u ljduskom SRCU.

Dakel tema totalni promašaj.

Uzivajte, RASKRINKANI STE! :)

Čime, što Biblija kaže da je problem gdje? Nije nigdje rekla da je problem u simbolima.

Natrag