- Učlanjen(a)
- 10.08.2010
- Poruka
- 192
Uspeo sam da izmolim 10 dana odmora. Pa, nadam se da ce vredeti kuknjave koja je ulozena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zašto ovo radite? Dokle više ovako? Ovo stvarno nema smisla! Ozbiljan forum a ovakve reči...Kako bi bilo da malo odjebes sa tim idiotskim klipom! Jebote onaj ko ti dade ideju!!!
Zašto ovo radite? Dokle više ovako? Ovo stvarno nema smisla! Ozbiljan forum a ovakve reči...
Piše se jebo te (skraćenica od tebe), a ne jebote!!! Hajde malo da budemo ozbiljni i obratimo pažnju na gramatiku...
:lol::lol::lol:
Hvala Vuku na ovome .....
E moja Strendžer011... Ne mislim bukvalno (da si moja), već se time pojačava utisak kad nekome hoćeš da držiš predavanje. Ne znam zašto mi stalno izvrćeš "ime" na forumu... To što nisam hteo da berem višnje za mizernu dnevnicu kod tvog strica nije razlog da mi se ovako svetiš... A čuo sam da si zakidala na vagi! Ove godine ste zeznuli ljude, zar misliš da će zaboraviti do sledeće???:lol: :lol: :lol:
Retorta pa nemaju svi punu lobanju ,nemoj biti tako surovo kritican i traziti krivopisne greske .:acute:
. A čuo sam da si zakidala na vagi! Ove godine ste zeznuli ljude, zar misliš da će zaboraviti do sledeće???