Član
- Učlanjen(a)
- 04.02.2010
- Poruka
- 2.355
...sramota je krasti, biti lopov, ........ali nije sramta biti go, da je tako, ljudi bi se rađali obučeni a ne goli.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
...sramota je krasti, biti lopov, ........ali nije sramta biti go, da je tako, ljudi bi se rađali obučeni a ne goli.
Nafte je sve manje, neće još dugo, moramo se prebaciti na automobile na struju, biodizel, solarni pogon ili sam vetar... :lol:...sramota je krasti, biti lopov, ........ali nije sramta biti go, da je tako, ljudi bi se rađali obučeni a ne goli.
Pocecu da kukam za onim kisnim danima ..... Ovo je neizdrzivo ..... 43 bre jbt ..... Katastrofa!!!
Nezgodno je samo kad su vrućine ne navući se na alkohol, pivo na prvom mestu... meni za sada dobro ide
E ta ti je dobra... Al' šta čovek da radi kad je mnogo toplo, a dan dugačak? Još kad si na godišnjem, "grehovi" se sami lepe!Nezgodno je samo kad su vrućine ne navući se na alkohol, pivo na prvom mestu... meni za sada dobro ide
Oduvek bilo samo treba imati karakter, evo ja sam počeo da pijem bezalkoholno pivo i nije loše :-|E ta ti je dobra... Al' šta čovek da radi kad je mnogo toplo, a dan dugačak? Još kad si na godišnjem, "grehovi" se sami lepe!