Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I reče mi Gospod: Gledaj, počeh predavati tebi Siona i zemlju njegovu; počni uzimati zemlju njegovu da je naslediš.
32 I iziče pred nas Sion i sav narod njegov na boj u Jasu.
33 I dade nam ga Gospod Bog naš, i ubismo ga sa sinovima njegovim i svim narodom njegovim.
2 Moj. 23:31, 5 Moj. 7:2, 5 Moj. 29:7, Ps. 135:10, Ps. 136:18
34 I uzesmo tada sve gradove njegove, i pobismo ljude po svim tim gradovima, i žene i decu, ne ostavismo živog nijednog.
3 Moj. 27:28, 5 Moj. 7:2, 5 Moj. 7:26, Is.N. 7:11, Is.N. 9:24, Is.N. 11:14, 1 Sam. 15:3, 1 Sam. 15:8
35 Samo stoku zaplenismo za se i plen što beše po gradovima koje uzesmo.
Nije lepo iznositi neistine, jer ja sam već odgovorio biblijskim kontekstom na tvoje tvrdnje.
Sama činjenica da Boga predstavljaš kao satanistu, a njegovu veru izjednačavaš sa satanizmom, govori za sebe koliko si daleko otišao od Boga.
Bog nema veze sa magijom, i nikada neće imati, a ti moraš razumeti da postoji biblijska numerologija.
Dok to ne razumeš, naša diskusija je besmislena.
To su tvoje izmišljotine jer ne poznaješ Božje puteve, niti reč Božju.
To je demagogija, jer to bi po tebi značilo "da Bog ono što je zabranio ( vračarstvo iokultizam - dopušta u malim količinama"
To bi bilo isto kada bi Bog rekao "Možete kršiti zapovesti po malo da bi ste otkrili šta je greh"
Ok, ti se vodi tim primerom, Laži po malo, kradi po malo, ubijaj po malo, bavi se po malo okultizmom, a druge pusti da slučaju Boga, i ono na šta ih on upućuje i osvedočava, i govori.
Sam prosudi "DA LI TREBA DA POSLUŠAM TEBE, ILI BOGA"