Mrzelo me da chitam od 7. stranice shta ste sve pisali. Ali sam gledao slike. LongLife je za mene pobednik i totalno je ono shto bi pristajalo uz sajt. Prva slika je 10/10
Jednostavnost,boje,konture,poenta,i shto je najbitnije nije kichasto.
Ja se bavim fotoshopom trichavih 4 meseca .jednom nedeljno a i nisam neki dizajnerski tip choveka. Ali mogu da skapiram kada objekat pashe uz neshto. A evo i moje ideje poshto od realizacije nema nishta (zeza me neshto transparencija)
PS admin me totalno pogreshno shvatio ...niti sam ja kritikovao boje niti moto sajta,samo sam rekao da je dosta ogranicheno i da jedva mozhe da se napravi neshto inovativno.
Neshto slichno je uradio Imlek kada je trazhio novi izgled zashtitnog znaka - kravice. Samo su joj malo dodali zhivosti,a i krem bananica je za ime isto ispalila uchesnike.
Dodao bih samo da ako se vec menja logo,on bude po dizajnu onoga ko je radio,a ne da se namece nekakva lezhaljka...Mogu ja da lezhim i kod zubara i da ne budem opushten.
EDIT: samo da malo pojasnim moju ideju.
Chovek sedi i bezbrizhno chvaka po netu,njegova slika jeste nepotpuna ali se nastavlja slovima. On drzhi na krilima lap top i logichno je da surfuje po sajtu koji je ispisan dole. Brush sam sam napravio tako da je sve original,nishta ukradeno,a i font se nalazi u windows-photoshop sistemu tako da je dostupan svakome i mozhe se uvek editovati.