Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
Ovo uopste nije malo,otovri taj pvr xml 127 linija tu povecavas ovu slicicu na ekranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ko te na to nagovorio?Dugo sam se opirao da promenim logo. Poverenje, skidam kapu.
Da, probao sam i onaj skin koji ti i Boki obozavate. Odlican je , samo ima malu govornu manu, ne ide ga nešto tvrdo ćko te na to nagovorio?
to mozes lako resiti....samo podesi na arial i bit ce sve ok.....ali stvarno ne vidim sta vidite u tom aeonu? jeste se navikli na njega....to je definitivno....ali samo pogledajte kako mu je sve pogresno u live tv adonu.....Da, probao sam i onaj skin koji ti i Boki obozavate. Odlican je , samo ima malu govornu manu, ne ide ga nešto tvrdo ć
Samo isprobao, grozan je. Za mene je confluence ipak najbolji.to mozes lako resiti....samo podesi na arial i bit ce sve ok.....ali stvarno ne vidim sta vidite u tom aeonu? jeste se navikli na njega....to je definitivno....ali samo pogledajte kako mu je sve pogresno u live tv adonu.....