Liga Šampiona 2009/2010

Ko dobija?

• Bajern Minhen

Votes: 7 7,4%
  • Barselona

Votes: 29 30,9%
  • Čelzi

Votes: 17 18,1%
  • Inter

Votes: 15 16,0%
  • Juventus

Votes: 2 2,1%
  • Liverpul

Votes: 1 1,1%
  • Mančester Junajted

Votes: 6 6,4%
  • Milan

Votes: 5 5,3%
  • Real Madrid

Votes: 10 10,6%
  • Neko deseti?

Votes: 2 2,1%

• Total voters
    94
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ajde Shomi Objasni mi ponovo sta si hteo da kazes ?" Lopta je dotakla zemlju i nema ni reci o ofsajdu " xaxaxaxaxa ajd ponovo ! Kakve veze ima ako je lopta dotakla zemlju ??? Cist ofsajd !!!2 gol Intera je neregularan ! Zasto? Pre nego sto je inter krenuo u kontru kod drugog gola napravljen je faul nad Mesijem koji sudija nije svirao ,cist faul,povlacenje za dres od strane Lusia cini mi se ! Znaci Inter ne bi postigao 2 gol da je sudija svirao cist faul ! Nije sviran cist penal za Barcelonu nad Alvesom !Jos tu nije dosudjeno faulova za Barcelonu ,ali mislim da ce sve pokazati u revansu i da ce se sve vratiti Interu ! Sta mi je jos na dusi ? Sudije pomazu Interu dopustajuci im grublju igru od protivnika i ne svirajuci par penala u mecu sa Celsijem ....da da dragi moji protiv Cellsija! Sudija je morao da dosudi bar 2 penala za obaranje Drogbe i Kalua iako je tu bilo jos obaranja u kaznenom prostoru Intera! Ljudi su bukvalno visili na Drogbinim i Balakovim ledjima , pricam iskljucivo o Samuelu i Lusiu ! ZATO CE SE SVE VRATITI INTERU U REVANSU !!!
Uvek smo se fantasticno slagali ali ovog puta cemo se morati pokaciti...brate ajde kazi dal je Snajder hteo da dobaci Militu?
Ne...zbog toga od ofsajda nema ni reci! Lopta je dotakla zemjlu od tog trenutka nema ni reci od ofsajda...sudija je bio profi. To je sto se tice meca Inetr-Barsa, a sto se tice meca Celsi-Inter tu si mozda u pravu...ali svejedno nema im dalje...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Sjajno poluvrijeme za Lyon crveni je bio cist kao suza 3 metra od rosetija

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Uvek smo se fantasticno slagali ali ovog puta cemo se morati pokaciti...brate ajde kazi dal je Snajder hteo da dobaci Militu?
Ne...zbog toga od ofsajda nema ni reci! Lopta je dotakla zemjlu od tog trenutka nema ni reci od ofsajda...sudija je bio profi. To je sto se tice meca Inetr-Barsa, a sto se tice meca Celsi-Inter tu si mozda u pravu...ali svejedno nema im dalje...

jeli ofsajd

1z1e3o8.png

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Shomi 96 - Ja necu da se kacim sa tobom ,samo hocu da ti objasnim da gresis u ovome sto si napisao ! Citaj pazljivo ! Snajder je sutnuo loptu , lopta nikog nije zakacila ,dosla je do Milita i ovaj je dao gol - Ofsajd ! Ti meni pises da je lopta udarila u zemlju - Kakve veze ima dal je udarila u zemlju ,golmana ,precku itd. !!! Znaci ukapiraj da je Snajder dodao loptu Militu koji je bio u ofsajdu ! Nije mi jasno kako ne mozes da ukapiras da je ofsajd !

Član
Učlanjen(a)
22.04.2010
Poruka
6
Veliki sam fan barselone i verujem da ide u finale...................
U prvoj utakmici sa interom jako me je razocarao Gerard Piqué

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
evo nesto malo vedrije

ovo je ona maloljetnica sto su je odradila ona trojica.
sta bi vi na njihovom mjestu.

23789_383288974774_779569774_3997705_7451470_n.jpg

23789_383288979774_779569774_3997706_3682836_n.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag