Ajde Shomi Objasni mi ponovo sta si hteo da kazes ?" Lopta je dotakla zemlju i nema ni reci o ofsajdu " xaxaxaxaxa ajd ponovo ! Kakve veze ima ako je lopta dotakla zemlju ??? Cist ofsajd !!!2 gol Intera je neregularan ! Zasto? Pre nego sto je inter krenuo u kontru kod drugog gola napravljen je faul nad Mesijem koji sudija nije svirao ,cist faul,povlacenje za dres od strane Lusia cini mi se ! Znaci Inter ne bi postigao 2 gol da je sudija svirao cist faul ! Nije sviran cist penal za Barcelonu nad Alvesom !Jos tu nije dosudjeno faulova za Barcelonu ,ali mislim da ce sve pokazati u revansu i da ce se sve vratiti Interu ! Sta mi je jos na dusi ? Sudije pomazu Interu dopustajuci im grublju igru od protivnika i ne svirajuci par penala u mecu sa Celsijem ....da da dragi moji protiv Cellsija! Sudija je morao da dosudi bar 2 penala za obaranje Drogbe i Kalua iako je tu bilo jos obaranja u kaznenom prostoru Intera! Ljudi su bukvalno visili na Drogbinim i Balakovim ledjima , pricam iskljucivo o Samuelu i Lusiu ! ZATO CE SE SVE VRATITI INTERU U REVANSU !!!