Liga Šampiona 2009/2010

Ko dobija?

• Bajern Minhen

Votes: 7 7,4%
  • Barselona

Votes: 29 30,9%
  • Čelzi

Votes: 17 18,1%
  • Inter

Votes: 15 16,0%
  • Juventus

Votes: 2 2,1%
  • Liverpul

Votes: 1 1,1%
  • Mančester Junajted

Votes: 6 6,4%
  • Milan

Votes: 5 5,3%
  • Real Madrid

Votes: 10 10,6%
  • Neko deseti?

Votes: 2 2,1%

• Total voters
    94
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ti mislis da je Inter ostecen?Morate malo bolje da pogledate 2 gol Intera !!! Pre nego sto su igraci intera krenuli u akciju kod drugog gola !

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma ja mislim da je gol Milita regularan kao suza

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Treci gol Intera je potpuno regularan, zasto?
Pa zato sto Snajder uopste nije hteo da nabaci Militu vec je gadjao gol i lopta se odbila od zemlje. Znaci lopta je dotakla zemjlu i nema nikakve reci od ofsajda.
Bas u tom trenutku sam razmislio i rekao sudija ako priznas, gol svaka cast! Sudija je fantasticno sudio.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ajde Shomi Objasni mi ponovo sta si hteo da kazes ?" Lopta je dotakla zemlju i nema ni reci o ofsajdu " xaxaxaxaxa ajd ponovo ! Kakve veze ima ako je lopta dotakla zemlju ??? Cist ofsajd !!!2 gol Intera je neregularan ! Zasto? Pre nego sto je inter krenuo u kontru kod drugog gola napravljen je faul nad Mesijem koji sudija nije svirao ,cist faul,povlacenje za dres od strane Lusia cini mi se ! Znaci Inter ne bi postigao 2 gol da je sudija svirao cist faul ! Nije sviran cist penal za Barcelonu nad Alvesom !Jos tu nije dosudjeno faulova za Barcelonu ,ali mislim da ce sve pokazati u revansu i da ce se sve vratiti Interu ! Sta mi je jos na dusi ? Sudije pomazu Interu dopustajuci im grublju igru od protivnika i ne svirajuci par penala u mecu sa Celsijem ....da da dragi moji protiv Cellsija! Sudija je morao da dosudi bar 2 penala za obaranje Drogbe i Kalua iako je tu bilo jos obaranja u kaznenom prostoru Intera! Ljudi su bukvalno visili na Drogbinim i Balakovim ledjima , pricam iskljucivo o Samuelu i Lusiu ! ZATO CE SE SVE VRATITI INTERU U REVANSU !!!

Član
Učlanjen(a)
31.01.2010
Poruka
4
Inter je odlično odigrao,svaka čast Murinju na postavci igre..a barsa je napokon naišla na nekog ravnog sebi..ne kažem da inter sigurno prolazi,jer ovaj rez. nije nijednoj ekipi sigurica protiv barse.. što se 3. gola tiče,bio je ofsajd,mislim kakve veze ima što je lopta udarila u zemlju ne zaludjujte!! u trenutku kada je šnajder udario loptu najbliži petercu je bio Milito,znači ofsajd ko suza čist.. a penal nad Alvešom?? mislim da je jedva čekao da ga neko pipne da bi pao,zato mu nije ni svirao penal..kontakt je postojao ali je ovaj jedva dočekao da padne,tako da mu ni ja ne bih ono svirao..pogotovu u polu-finalu..za*ebite to,uostalom,imali su dovoljno vremena da se povade,prema tome,po meni,bolji tim je sinoć pobedio..
Živeli :))

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ajde reci sto nije svirao penal na mesiju ili makar faul. vidjelo se da je oboren u sesnestercu. i niko nije ravan barci u otvorenoj i fer utakmici . sto se bolji u dugom djelu utakmice zabunkerisao, svih jedanest pred sesnestercom. i svi zuti su ciljano djeljeni.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Xavi: "Mourinho idi zagrli svog prijatelja Olegaria!

Prema LIVE izvještaju Danske televizije i njenog kanala 3+, igrači baš i nisu napustili teren u miru. Igrači Barcelone su bili ogorčeni na suđenje glavnog sudca. Tako je Xavi, vidno iznerviran, rekao Mourinhu da "ode i zagrli svog prijatelja" aludirajući na portugalskog sudca Olegaria Benquerenca. Benquerenca nije dosudio krucijalne prekršaje i situacije u korist Barcelone što je bilo vidljivo običnom gledatelju sinoć, dok je Inter zabio treći gol iz evidentnog ofsajda.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Aj reci sta je sudija pogrijesio......Fantasticno sudjenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag