- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poruka
- 1.500
Pre neki dan u Srbiji ,kod nas se desio nesvakidasnji dogadjaj.
LGB klan pedera,lezbejki i biseksualaca je predstavio svoja umetnicka dela ,slike gde su Isus Hrist,njegova majka Marija i apostoli predstavljeni kao skup pedera,lezbejki i biseksualaca,duge kose,suknje,stikle...
Zanima me kakvi su odjeci u svetu na ovakvo sramocenje Isusa Hrista.
Kolko sam primetio ,niko u svetu nije osudio ovaj cin sramocenje isusa ,niti osudio LGB klan.
Jedino je Srbija kritikovana sto nije dozvolila paradu LGB klana (paradu sramote).
Dal je igde u svetu ,u bilo kojim medijima izasla ova odvratna vest?
Ako nije ,zasto nije?
Rimljanima 1:24-32
[SUP]24[/SUP] Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;
[SUP]25[/SUP] Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.
[SUP]26[/SUP] Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.
[SUP]27[/SUP] Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi.
[SUP]28[/SUP] I kao što ne marahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine šta ne valja,
[SUP]29[/SUP] Da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe lukavstva, zloćudnosti;
[SUP]30[/SUP] Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,
[SUP]31[/SUP] Nerazumni, nevere, neljubavni, neprimirljivi, nemilostivi.
[SUP]32[/SUP] A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.
LGB klan pedera,lezbejki i biseksualaca je predstavio svoja umetnicka dela ,slike gde su Isus Hrist,njegova majka Marija i apostoli predstavljeni kao skup pedera,lezbejki i biseksualaca,duge kose,suknje,stikle...
Zanima me kakvi su odjeci u svetu na ovakvo sramocenje Isusa Hrista.
Kolko sam primetio ,niko u svetu nije osudio ovaj cin sramocenje isusa ,niti osudio LGB klan.
Jedino je Srbija kritikovana sto nije dozvolila paradu LGB klana (paradu sramote).
Dal je igde u svetu ,u bilo kojim medijima izasla ova odvratna vest?
Ako nije ,zasto nije?
Rimljanima 1:24-32
[SUP]24[/SUP] Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;
[SUP]30[/SUP] Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,
[SUP]32[/SUP] A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.