Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ova bolest se iskljucivo leci covekovim sticanjem svesti o moralu, o svojoj pravoj prirodi, i trazenjem da Bog deluje na njegovo bice, i da mu da i fizicko, pa time i duhovno isceljenje - kako bi covek postao ono sto mu je Bog stvaranjem i namenio.
To i jeste fizicka bolest, ali samo u 1-2% slucajeva. Ostalo je uticaj sredine i drustva, covek nauci da bude gej! Ovo je potvrdila medicina, mada danas pod uticajem LGBT lobija i medicina menja stav.
Postoje ovakva iskustva isceljenja ovih ljudi i zena putem Bozanskog delovanja.
Jeste, mnogi su bili gej i vratili se u normalu. Jedan je cak bio transvestit pa postao Hriscanin, danas je ozenjen i ima decu.
Kaže da bi i oružje upotrebio da ga ima.
Nije mislio da treba upotrebiti silu protiv gej populacije, vec protiv vlasti koja ovo dozvoljava.. I Luter je govorio da se "evandjelje treba nametnuti macem"!
Ako ovako posmatramo, onda bi trebali da dozvolimo da nam siluju i decu po ulici! Pa zbog cega onda postoji vlast i policija i vojska, za cega sluzi mac, ako ne da zastiti gradjane od manijaka?
Ako se neko skida golisav po ulici zavodi decu, i po skolama uci pederluku, onda vlast mora da reaguje da zastiti tu decu i silom! A ako to ne uradi, onda narodu ne preostaje nista drugo, nego da vlast uzme u svoje ruke, jer od naroda vlast i potice! To je demokrarija, oni su sluge naroda, a ne mi njihove sluge! I moraju da izvrsavaju volju vecine naroda, a ne da stite tamo neku manjinu, ugrozavajuci prava vecine!
Kriva je drzava koja se prodaje mocnicima sveta, ali i crkva koja je dovela svet u stanjebneznanja i duhovnog mrtvila - svojim nepropovedanjem jevandjelja, i licnim primerom bezbostva
Kriva je i drzava i crkva sto premalo radi, ali ja bi rekao da su sve crkve krive! Jer niko ne dize svoj glas, ni po ovom pitanju ni po pitanju sprovodjenja globalizma. Eno i Putin je najavio uvodjenje "digitalne valute", koja ce omoguciti kontrolu ljudi i porobljavanje, sto vodi uvodjenju ziga..
Svi oni rade u sinhronizaciji, a ovaj rat u ukrajini to i dokazuje.. Iza svega stoji namera anarhije i kolapsa, posle cega ce oni iz pepela izgraditi novi svetski poredak, u srzi robovlasnicki.
Mislim da jedini narod koji se moze tome znacajno suprotstaviti jeste balkanski narod. Tu mislim na duhovni otpor..