Član
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poruka
- 381
LGB brakovi su samo korak pre sodomije .
Vazi, prihvatam, ali uz objasnjenje, kako necija seksualnost utice na tebe. Da li moja heteroseksualnost utice na tebe bilo kako? Tvoje opredeljenje sa kim ces da budes, ne utice na mene, a ni njihovo.
Oni su opasnost za ljudsku civilizaciju.
Ok, prihvatam i to, samo ces morati da mi objasnis, kako su to necija seksualna opredeljenja opasnost po civilizaciju.
Takvi paradama sire smrtonosni virus medju ljudsku civilizaciju i imaju pomoc od nekih svetskih vladara.
Kojim paradama, ima li neki konkretan primer za to, dokaz, da su raspomamljene horde pedera i lezbejki zarazene hiv virusom krenule da prcaju heteroseksualce po ulicama zarazivsi na stotine, koji su dalje prcajuci svoje zene i supruge, a ovi kasnije svoje svalere i svalerke, napravili totalni civilizacijski kolaps?
Takvi brakovi ne daruju decu,oni su suprotni razumu,biologiji.Oni su potpuno nastrani!
Pa sta kad ne daruju decu? Gde pise u zakonu da ti moras da imas decu??? I gde to i u kojoj moralnoj vrednosti ti MORAS po svaku cenu da imas decu? Ja sam mislio da je imati decu izbor, a ne moranje.
Sto se tice biologije, necu ni da diskutujem sa covekom koji pretpostavlja da ja mogu da zivim milijardu godina, i daje to kao primer.
Oni smeju da vredjaju hriscanske osecaje,i oni su zasticeni u tome! Hrani kuce da te ujede...
A sta ti upravo radis sa tvojim pisanjem? Ne vredjas ih i ne omalovazavas, a zelis da budes drugacije tretiran? Ma nemoj. Zelis da tebe neko shvati a ti odbijas da nekoga shvatis. U kom to paralelnom univerzumu ima? Nazivas nesto sodomijom o cemu jedinu predstavu imas iz biblije, zato sto u bibliji tako pise. Jel pise u bibliji da covek ne moze da zivi 900 godina? Jel pise u bibliji da covek ne moze da hoda po vodi? Jel pise u bibliji da je Horus, zapravo onaj koga su kasnije nazvali Isus? Ne pise. A sve je to istina. Jel pise u bibliji da ces jednog dana da ti sedis za kompjuterom i kuckas na forumima? Jel pise da ces imati struje? TV? Rakete? Da je zemlja okrugla? Ne pise, zato sto ljudi koji su u to vreme pisali bibliju, pisali su je za ONO vreme, pre dve hiljade godina, i nije namenjena da se cita 2000 godina kasnije, i primenjuje. Sluzila je da se pridobiju ratnici, koji ce ratovati i zauzimati teritorije, resurse itd....