Tebi to smeta zato sto imas predrasuda o homoseksualcima. Zamisli da ti se potpuno isto desava sa osobom istog pola. Sta bi onda rekao? Koga bi onda krivio i sta bi onda radio? Zamisli da te siluje grupa devojaka. Sta bi onda upotrebio kao izgovor? Da su bolesne heteroseksualke? Aj malo razmisli, da li bi u tom slucaju koristio kao izgovor neciju seksualnu opredeljenost.
Koji su to 'mi'? Ja nisam homoseksualac.
Koje seksualne mutacije bre, o cemu ti pricas i zasto mislis da je homoseksualizam neprirodan? Homoseksualizam je seksualizam, stvar LICNE opredeljenosti, afiniteta. Homoseksualizam postoji kod sve jedne vrste sisara, tako da nije nista specificno, niti mutacija, niti bolest. Bolest je homofobija.
A to sto pale slike, rade zato sto oni koji ih osudjuju su fundaMENTALISTI, koji misle da svet postoji zbog njih, i da su oni nad-bica, vaznija i savrsenija od svih drugih. To se zove odusak. Vi biste njih na lomace, oni vama fundamentalistima pale slike do kojih vam je stalo, kao sto je i njima stalo da ne budu ugnjetavani, tako vam pokazuju sta i kako vi njih ostecujete. To se zove protest.
Ako vec zelis da pricas, onda se bar obrazuj na pravim mestima, na naucnim forumima, a ne da mi pricas o kacavendi, lol.
I kad sretnes homoseksualca, koji je normalan covek, ne treba da stezes guzu, vec da ga tretiras isto ko sto tretiras bilo kojeg heteroseksualca. Ako postoji nesto o cemu ne zelis da razgovaras, reci mu otvoreno, ako je covek, razumece. On isto trazi seksualnog partnera kao sto ga trazis i ti ili bilo koja zena. I zna kada je odbijen. Isto ko sto postoje uvrnute zene, koje ne znaju da budu odbijene, ili ljubomorni muskarci, tako postoje i homoseksualci, nema apsolutno nikakve razlike. Znaci, ta homoseksualnost je isto toliko njegova licna stvar, koliko je tvoja heteroseksualnost. Ali on tebe ne osudjuje zbog toga, a ti njega osudjujes, zelis da drugi veruju kako je on mentalno bolestan, a nije. Znaci, opet to licemerstvo teista, koje je neizbezan faktor. On ne moze da se promeni, niti 'izleci' zato sto bolesti nema. Homoseksualizam nije devijacija, to je izbor. I nema govora o zenskom mozgu i muskom mozgu, zato sto postoje i feminizirani hetero muskarci.
Znaci, jos jedan fail da nadjes nesto lose da im okacis, kao da su oni u necemu jedinstveni u odnosu na tebe i mene. Nisu.
Ti njih osudjujes, oni tebi VRACAJU, jednostavno to se desava kada udjes u rat sa grupom ljudi. A kako bi bilo da nadjete neku tacku mira, i da, kao sto isus iz te vase bajke moze da zivi i prica sa svakim, potrudite se da budete PRAVI isusovi sledbenici, i ne sudite nikome niocemu, i pomognete onima iz vasih redova, da razumeju sta isus predstavlja u vasoj religiji, i da ga sledite onako kako je on to radio, a ne kako vi mislite da treba da ga sledite?
@cvrle77
čiaš li ti Bibliju ikada
jesi li već imao prilike upoznati istinu iz rijeći Evanđelja?
Istinu o cemu? Gde si ti procitao jednu jedinu REC istine, koja moze da se dokaze? Postoji pricica, koju je neko ili njih nekoliko napisalo, tj PREPISALO iz spisa koji datiraju 5000 godina pre hrista, biblija je PLAGIJARIJAT mitova iz drugih religija uklopljen u vremenu u kom se pisalo.