Član
- Učlanjen(a)
- 07.12.2009
- Poruka
- 1.053
Draze mi je jesti parizer i hleb i muciti se nego trpeti nekog matorca zbog sake para..
1. Evo, svi smo ti poverovali....
2. Ko je rekao da mora biti matorac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Draze mi je jesti parizer i hleb i muciti se nego trpeti nekog matorca zbog sake para..
pa dobro,tebi možda jeste i svaka ti čast ako je tako,ali nekim devojkama nije.mada pare ne idu uvek sa starijim muškarcima,ima i mladjih muškaraca koji imaju para ali svojim izgledom,mozgom nisu zaslužili da budu sa nekom devojkom ali materijalni momenat presudi kod tih devojakaDraze mi je jesti parizer i hleb i muciti se nego trpeti nekog matorca zbog sake para. Dovoljno sam sposobna sama da zaradim pare sa svojih 10 prstiju i priustim sebi sta zelim.
bicu onih 10% ima da jedem parizer i hleb ali zato cu umirati od smeha po ceo dan..a ona neka ceka bisere i suze..to ce na kraju i naci..nisam rekao sve,rekao sam 90%,ti si u onih 10%,evo jedan zanimljiv naslov:
ILDA ŠAULIĆ: HOĆU BOGATOG MUŠKARCA! ZAR POSLE SVEGA TREBA DA JEDEM HLEB I PARIZER?!
kopirao bi ceo tekst ali je malo duži
bicu onih 10% ima da jedem parizer i hleb ali zato cu umirati od smeha po ceo dan..a ona neka ceka bisere i suze..to ce na kraju i naci..
xa..xa...a zamisli samo kako ce tek biti smesno kad ne bude bilo vise parizera..
Hm, pazi, ta kombinacija je dobra samo za jednu vrstu aktivnosti, čuj dobra, idealna!Malo je onih koji mrze opciju ima sliku nema ton. Svaka cast izuzetcima.
Necu odabrati ni jedno. Drzim se neke sredine. Ruzna osoba ne moze da se prolepsa a ni glupu osobu ne mozes da naucis necemu sto je propustila kad je bilo vreme za to. Lepota je prolazna a glupost je vecita.
Muskarci vole opciju ima sliku nema ton.