lepi a glupi..pametni a ruznjikavi?

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Draze mi je jesti parizer i hleb i muciti se nego trpeti nekog matorca zbog sake para. Dovoljno sam sposobna sama da zaradim pare sa svojih 10 prstiju i priustim sebi sta zelim.
pa dobro,tebi možda jeste i svaka ti čast ako je tako,ali nekim devojkama nije.mada pare ne idu uvek sa starijim muškarcima,ima i mladjih muškaraca koji imaju para ali svojim izgledom,mozgom nisu zaslužili da budu sa nekom devojkom ali materijalni momenat presudi kod tih devojaka

edit: markosNS; nemoj da govoriš u množini,molim te

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
nisam rekao sve,rekao sam 90%,ti si u onih 10%:D,evo jedan zanimljiv naslov:
ILDA ŠAULIĆ: HOĆU BOGATOG MUŠKARCA! ZAR POSLE SVEGA TREBA DA JEDEM HLEB I PARIZER?!
kopirao bi ceo tekst ali je malo duži
bicu onih 10% ima da jedem parizer i hleb ali zato cu umirati od smeha po ceo dan..a ona neka ceka bisere i suze..to ce na kraju i naci..

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Markose ja sam se udala iz ljubavi a ne iz finansijske koristi. Suprug i ja nismo imali nista pa smo stvorili sami sve sto nam je potrebno. A najvece blago sto imamo su nasa deca. Materijalne stvari su prolazne.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
bicu onih 10% ima da jedem parizer i hleb ali zato cu umirati od smeha po ceo dan..a ona neka ceka bisere i suze..to ce na kraju i naci..

xa..xa...a zamisli samo kako ce tek biti smesno kad ne bude bilo vise parizera...:lol::lol:

Salim se naravno....Vecina devojaka trazi ljubav a sve ostalo je totalno nebitno....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ja za to nisam kriva. TO mozes da prebacis loptu na onih 99%.

Mene su moji roditelji normalno vaspitali. Sva sreca ne pripadaju ovim novim snobovskim generacijama koji uce decu da se dobro udaju ili ozene da ne razmisljaju navodno o buducnosti.

:blum3:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ja bih odabrao prvu opciju pošto sam ja ova druga (bar se nadam da sam prvi deo druge opcije)...U najgorem slučaju da deca povuku naopako,na mamu pametni a na mene lepi Oo

Natrag