lepi a glupi..pametni a ruznjikavi?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ma, samo kad i žene to ne vole....ili - ima novčanik a ostalo ne treba...

Kakva hipokrizija.

Izvini ja ne pripadam toj vrsti. Finansijski sam nezavisna i nikada nisam bila sponzorusa. A to sto sam napisala su reci vas muskaraca.

A sponzoruse su postale popularne od 90-tih godina kada je krenula njihova ekspanzija koja na zalost ne jenjava. Postaje sve gore, gadim se takvih zena koje su spremne na sve. Pa cak i na to da se neki matorac istresa na njima zbog sake para. Fujjj!

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Glup ce mozda nekada postati pametan a ruzan ce uvek biti ruzan...tako da je ipak bolje lep i glup.....

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Možda nekih muškaraca... Mada ja ostajem pri tvrdnji da su žene generalno takve....
Sve u svemu ne želim da se svađam... Pozdrav za tebe.

Ja se ne svadjam nego pisem ono sto sam cula (svojim usima od prijatelja) i procitala po forumima. :dntknw:

Malo je onih koji mrze opciju ima sliku nema ton. Svaka cast izuzetcima.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
dobro,možda tvoji prijatelji misle tako ali ne treba stavljati sve muškarce u isti koš,kao što i ne treba stavljati sve žene u isti koš što se para tiče,možda nisu sve takve ali ako mora da bira izmedju duhovitog i bogatog muškarca 90% će izabrati bogatog

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Izvini ja sam mislila da treba da se zaljubis u nekoga kao osobu i licnost. A ne da se zaljubis u njegov status i novcanik.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
dobro,možda tvoji prijatelji misle tako ali ne treba stavljati sve muškarce u isti koš,kao što i ne treba stavljati sve žene u isti koš što se para tiče,možda nisu sve takve ali ako mora da bira izmedju duhovitog i bogatog muškarca 90% će izabrati bogatog
nisu ni sve zene iste ..uvek cu da odaberem duhovitog..ali bas uvek..yes3

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Ja se ne svadjam nego pisem ono sto sam cula (svojim usima od prijatelja) i procitala po forumima. :dntknw:

Malo je onih koji mrze opciju ima sliku nema ton. Svaka cast izuzetcima.

Da, zato sam i napisao reč hipokrizija, muškarci su iskreni dok žene pišu koješta (kao sviđa mi se ovo ili ono kod muškarca) a svi znamo da je potera za bankovnim računom u pitanju.

p.s. U pravu si, svađa je loš termin.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
nisu ni sve zene iste ..uvek cu da odaberem duhovitog..ali bas uvek..yes3
nisam rekao sve,rekao sam 90%,ti si u onih 10%:D,evo jedan zanimljiv naslov:
ILDA ŠAULIĆ: HOĆU BOGATOG MUŠKARCA! ZAR POSLE SVEGA TREBA DA JEDEM HLEB I PARIZER?!
kopirao bi ceo tekst ali je malo duži

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Draze mi je jesti parizer i hleb i muciti se nego trpeti nekog matorca zbog sake para. Dovoljno sam sposobna sama da zaradim pare sa svojih 10 prstiju i priustim sebi sta zelim.

Natrag