Za neznalice psihologija
Да објасним незналицама, Српске "СТРУЧНЕ" медицине, шта су ми направили од живота. Желим им да се овако увек осећају!!!
Ако имају душу схватиће за сва времена!!!
:clapping:
maria dolores pradera - YouTube
fado portugues - YouTube
Dodato posle 14 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Јадна наша Србија, претворила се у Црну барку "ДЕМОКРАТИЈЕ"
:???:
Barco Negro by Amalia Rodrigues - YouTube
Dodato posle 1 39 minuta:
Da razbijemo glupost i neznanje....
Who's Behind WikiLeaks? : NPR
5 Insightful TED Talks on Social Media
Dodato posle 42 minuta:
Важно за нашу будућност
Dokaz (matematika) - Wikipedia, slobodna enciklopedija - Википедија, слободна енциклопедија
Машински елементи – Википедија
Osnovi konstruisanja - predavanja 5. Prof. dr Nenad Marjanović 1
Google Преводилац
Sokrat - Wikipedia, slobodna enciklopedija - Википедија, слободна енциклопедија
Politika, pravo, medicina su gluposti koje ne garantuju nista, vode pravo u poraz i smrt. Od njih se mora traziti da dokazu da su u pravu, a zalog za to. Ono sto najvise vole. Imovinu i ugled!!!
Демократски 100% Докажи, тада си у праву, а не обећање лудом радовање, што сада сви дебили раде. Ко незна нек иде у свет нек пере судове и цепа и струже дрва, како су Шиптари некда код нас радили, стругали и јели пекмез и хлеба. А сада нека криминална држава и неки конститутивни народ, захваљујући незналицама и проданим душама. Потпатили пола америке а америка притиска тупаву Европу!!!!
Dodato posle 23 minuta:
У свету похлепе и криминала, није чудо да светски криминалци формирају криминалне државе, да би могли њима да манипулишу и без контроле обављају своје прљаве послове, Дрога, трговина људима, прање новца, примена силе у контексту "ПРАВА И ПРАВДЕ", а контекст је врло прљав. Пролази дрога, не кажњавају се убице, увек је статус ??? Каква Европа, Европа подразумева знање, рад, поштење, правду, интелект, а ко сада управља Европом??? И овоме усколо долази КРАЈ. ВИДЕЋЕТЕ УСКОРО!!!
tongue
Dodato posle 4 minuta:
Да сјебемо ову глупост и ЗЛО У Србији и СВЕТУ
http://www.youtube.com/watch?v=-2rsiER-OnU
Dodato posle 25 minuta:
Лажна нада, како наша дечица кажу "ШАРЕНА ЛАЖА" , за, како мисли Европа, ТУПАВЕ СРБЕ. Дали они мисле да смо ми сисали весла????
B92 - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije
Krvavi Protokol - Lazna nada - YouTube
B92 - Vesti -
Dodato posle 12 minuta:
Зато моји драги Пријатељи из Грчке хоће да иду на Тајланд!!!
Срби, хајдемо и ми негде, па нек се боре сами!!!
Свуда се у свету траже паметни људи, само не у тупавој СРБИЈИ
Dodato posle 3 minuta:
Јадни моји Пријатељи Грци!!! UDRI PO LOPOVIMA I UBICAMA
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2011&mm=09&dd=25&nav_id=544428
Zorba - Sirtaki Originale - YouTube
Dodato posle 1 11 minuta:
У Краљеву се води рат у Медицинском центру "СТУДЕНИЦА" око мобинга.
А да је само то боло би добро. Они су невероватне убице и незналице, заслужују све најгоре па чак и смртну казну, којусмо нажалост укинули. Милан Поповић се још тужи са њима и већ је ван себе од нервирања, а и ја сам. Могу лако да све уништим, али би било много "колетарелне" штете, а ја нисам звер, него да размислимо. Господ ми је рекао тајну, а тајна ће се ускоро појавити, и то ћете сви схватити. Свет је много УЗВИШЕНИЈИ И ЛЕПШИ, НЕГО ШТО ПРИМИТИВЦИ МИСЛЕ. Зато ће те видети шта је шта. Победиће истина 100%, јер ми је је то Он потврдио. Какви њихови глупави закони, право, правда, правду је Господ написао кратко и јасно у 10 Божјих заповести, а ко их се придржава????
Сећање на наше мртве и нашу борбу
:thinking:
https://picasaweb.google.com/109293854111743035161/October122011#slideshow/5662680456911477538
https://picasaweb.google.com/109293...hkey=Gv1sRgCKitlOi-o-rfCQ#5541904080303867746
https://picasaweb.google.com/109293...hkey=Gv1sRgCKitlOi-o-rfCQ#5541904080303867746
https://docs.google.com/viewer?a=v&...MmI2MS00YjUyLWE3Y2UtNGIzMzJiODY2YzUw&hl=en_US
Dodato posle 9 minuta:
Дали ће незналице схватити???
YouTube - Broadcast Yourself.
Dodato posle 10 minuta:
Саслушајте Стеву Жигона 100% у праву. Верници незнају шта је Господ,то је много узвишенија појава него примитивне, болесне религија. Наука и Универзум се баве истином и оне су исто!!! Математика је 100% ИСТИНА. Хамлет, сумња, доброта!!!
Dodato posle 4 minuta:
Зато нам и пласирају хомосексуалце!!!
Stevo Žigon - YouTube
Dodato posle 11 minuta:
Сократова одбрана Љуба Тадић
:thinking:
Ljuba Tadić, o smrti..."Sokratova odbrana i smrt" - YouTube
Dodato posle 5 minuta:
Сократова одбрана Љуба Тадић
Ljuba Tadić, Platon: Odbrana Sokratova i smrt (Audio) (1976) - YouTube
Dodato posle 13 Sati 22 minuta:
Šta ja da pričam i da Zloupotrebljavam živu reč, kada je pametni Sokrat još odavno sve kristalno jasno objasnio!!!
Za mene je najbolje da se bavim onim što sam uvek poštovao i voleo, a to je ISTINA I PRAVDA!!!
Ljuba Tadić, Platon: Odbrana Sokratova i smrt (Audio) (1976) - YouTube
mile nedeljkovic Odbrana Sokratova i smrt.wmv - YouTube
Noam Chomsky - on Darwinism - YouTube
Кратка историја Срба - YouTube
Igor Mandić - Srbi i Hrvati - YouTube
Srbi,upoznajte istinsku dušu Hrvata - YouTube
Obavezno Pogledajte - DA LI STE ZNALI - - YouTube
STA SVIJET MISLI O SRBIMA - YouTube
STA SVIJET MISLI O SRBIMA - YouTube
1.Генерал Немачке војске Алфред Вон Макенсен 1912-1915 "Срби су најбољи војници балкана,опасан и ратоборан народ,храбри борци и поносни људи"
2.Хитлер 1937 "Србе не волим,али их ценим и поштујем јер су храбар народ"
3.Турски султан Сулејман 1495-1566 "не дај Боже да се Срби сложе"
4.Немачки цар Вилхем други у првом светском рату "Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат"!
5. Садам Хусени:"Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет"!
Alex Jones o Srbima (17.02.2008) / Alex Jones about Serbs - YouTube
Путин:"Eвропо,kako вас није стид,Kосово је Србија"! - YouTube
Vladimir Putin about Ratko Mladic - YouTube
Ратко Младић је понос српског народа - YouTube
Tajni audio snimak Ratka Mladica - YouTube
Tajni telefonski razgovor: (mladić - milošević) Tema: Kolaps fašističke srpske politike! - YouTube
RATKO MLADIĆ ISMEJAVA HAŠKI TRIBUNAL 04.07.2011 - YouTube
LIVE from the NYPL | The New York Public Library
Dodato posle 18 minuta:
Nema ni etike ni morala ni znanja sve je rekao još Sokrat uživajte u Sokratovoj odbrani
http://www.youtube.com/watch?v=uu7Qy5mehsU
Dodato posle 1 12 minuta:
Placao sam zdravstvo, penziono, davao razne pomoci i Crnoj Gori i Skoplju i za Beograd Bar itd. Kada sam najvece poslove radio opljackali su me inflaciom da iyvucem novac uyimali su po 20% provizije, Dobijem platu, odem kuci, ako je odmah ne pretvorim u marke, bacim je u kantu ya djubre ili dam deci da se igraju. Tda sam se yaekao da cu unistiti lopove iy banaka i to ce nam uspeti 100%. Kada su trebali da mi lece pokojnu surugu, ubili su je neznanjem, kada sam trebao da odem u invalidsku penziju zbog bolesti mozga, nisu mi dali, rekli su mi da sam ok. Sada su produzili i radni vek, pa cu raditi verovatno do smrti. To je kod 90%Srba, a svi i dalje cute i pljackaju srpski, posteni narod......
placam zdravstveno osiguranje koje ne mogu da koristim | Državna i lokalna uprava | Lokalna uprava | Nisam Ovca
Dodato posle 7 minuta:
Izlazili smo na trgove, duvali u pištaljke, borili se za "demokratiju" i sta smo dobili??? organizovanu pljačku i otimanje svih dobara.
Lopovi mi opljačkali stan, policija iizlazila, snimala, zapisivala, i nikada ni jedan izveštaj. Odemo u Ameriku kod pokojnog oca, on mi kaže "Videces ti Rale, šta je demokratija" i bio je stari komunista 100% u pravu. Sada i ja znam, ali sam platio skupo svoju tvrdoglavost i poverenje u srpske neznalice i UBICE.
Dodato posle 1 23 minuta:
Da nauče nešto ljudi sa mnogo titula i licenci, koje ne vrede ništa, ubijaju ljude neznanjem, a doktori, profesori, docenti sve praznoglave pohlepne ubice!!!
Science News
Dodato posle 8 minuta:
Psihologija za neznalice i ubice!!!
Psychology