Hajde, drago mi je cuti da ima neko kome Isus nece reci u Onaj dan: "Odlazite zlikovci, nikada vas nisam poznavao!"
Ako slijedis Isusov nauk, sjetices se da je to rekao cudotvorcima napunjenim "svetim duhom" koji su ga proglasili bozanstvom!
Posto je to vrlo znacajna kletva Isusova, a ako nisi siguran o cemu se radi, mozemo to razmotriti vrlo tacno.
Isus je tacno rekao ko ce bastiniti zivot vjecni!
Nije spomenuo apostolel nije spomenuo "svete oce", nije spomenuo krstenje... nista od tog!
Ko si ti ili apostoli ili "sveti oci" patrijarsi, pape i mitropoliti da Isusa negiraju i izlazu posmijehu? Zar vas nije strah?
Pa dali si ti normalan Harry?pa sam Isus ih je izdvojio,izabrao!ma jasan si ko dan! evo zasto ne priznate da je Isus raspet i umro na krstu:
7:11,12Ако је, дакле, савршенство постало кроз левитско свештенство (јер је народ под њим закон примио), каква је још потреба била говорити да ће други свештеник постати по реду Мелхиседековом, а не по реду Ароновом? Јер, кад се промени свештенство, мора се и закон променити.
8:13Rekavši »novi savez«, onaj prvi je proglasio zastarelim. A ono što zastareva i oveštava, nije daleko od nestanka.
9:[SUP]14[/SUP]А камоли неће крв Христа, који Духом Светим себе принесе без кривице Богу, очистити савест нашу од мртвих дела, да служимо Богу Живом и Истинитом?[SUP]15[/SUP] И зато је новом завету посредник, да кроз смрт, која би за откуп од преступака у првом завету, обећање вечног наследства приме звани.[SUP]16[/SUP] Јер где је завет ваља да буде и смрт оног који чини завет.[SUP]17[/SUP] Јер је завет по смрти потврђен: будући да нема никакве силе док је жив онај који га је начинио.[SUP]18[/SUP] Јер ни први није утврђен без крви.
Uvelicao sam fon da bolje vidis!zasto sura u kuranu govori da nam se samo ucinilo da je Isus razapet !! jer ako NZ-et nije krvlju jaganjca zapecacen znaci da i ne vazi.Lisice ste vi lukave zelite da se ljudi ne spasu!!! zato su i napisali tu suru u kuranu jer vas bog je najveci neprijatelj covecanstvu.
10: [SUP]1[/SUP] Јер закон имајући сен добара која ће доћи, а не само обличје ствари, не може никада савршити оне који приступају сваке године и приносе оне исте жртве.(Ovde se radi o vama Muslimanima,Jevrejima)[SUP]9[/SUP] Тада рече:Ево дођох да учиним вољу Твоју, Боже. Укида прво да постави друго.[SUP]10[/SUP]По којој смо вољи ми освећени приносом тела Исуса Христа једном.(A ne svake godine kako to cinite vi,zato vam i odgovara sura o tome kako nam se pricinilo da je Isus raspet) Islam nikad nije priznao Isusa kao mesiju i raspece o tome govori ISTORIJA,ARHEOLOGIJA,argumenti,fakti koliko su Hriscani postradali od Islama.
Hriscani su morali da se brane od( sultana-osmana)i ti ces da mi kazes da mi neznamo sta ovde pisemo i citamo da Mi nepoznajemo Isusa gospoda nasega)
Zato ne budite lenji, kao što vas i upozorava Biblija, već sve proveravajte. Jer pogledajte poslednje 4 rečenice apostola Petra koje su zapisane u Bibliji :
2.Петр. 3: [SUP]15[/SUP]И трпљење Господа нашег држите за спасење; као што вам и љубазни наш брат Павле по даној му премудрости писа.[SUP]16[/SUP]Као што говори о овоме и у свима својим посланицама, у којима имају неке ствари тешке разумети, које ненаучени и неутврђени изврћу, као и остала писма, на своју погибао.[SUP]17[/SUP] А ви, дакле, љубазни, знајући напред, чувајте се да преваром безаконика не будете одведени с њима, и не отпаднете од своје тврђе;[SUP]18[/SUP]Него напредујте у благодати и у познању Господа нашег и спаса Исуса Христа. Њему слава и сад и у вечна времена. Амин.
I šta nam apostol Petar ovim stihovima želi poručiti ?