pa ko ti govori da je Isus zacet telesno?! nema te crkve koja to govori! problem je sto ti ne razumevas,da on nije dosao sa josike ili sa to9pole vec lionijom ljudskom ,bio je covek dakle,kao jedan od nas. a ja ti kazem da je bio navescen kojom linijom imao je doci,kojim putem,obecanjem gde ce se rodirti,u kojem narodu ce doci i kake ce narodnosti biti predstavljen. tako da je isak ta linija,isak i jakov i avraam mu nisu dedovi itd jer je dosao bez zaceca muskog i zenskog ali je Bog jasno ukazao da ce doci kao jevrejin iz tog semena i kroz tu liniju inace svaki covek moze reci da je on mesija i Bog bi nas ostavio u zbrci. a ja ti kazem potom sta je Bozje spoznanje zla i greha da niko nije mogao biti pred Bogom priznat ka toj liniji Hrista ako je dosao od druge zene. to je Bozji zakon. Bozje seme njegov put.i cak ni kod mojsijeve raspusne knjige Bog je intervenisao,sin nemile kao prvenac je morao dobiti dva dela vise. to bi ti trebalo biti valjda jasno,da ismailo kao drugi ne prvi(isak je prvi) ne moze doneti nikakog originalnog poslanika!!! kraj price. sad ti mozes da skaces sa stene na glavu to je tvoje pravo,ali ako se smrskas niko ti nista ne duguje,tako ti mozes sad vikati muhamed itd ali to tinece pomoci na dan suda.
Opet komplikujes i skaces sâm sebi u usta!
Zar ja negiram da je rodjen kao izuizetno dijete, od krvi i mesa? Zar ja negiram da rodjen iz Marijinog jajasceta, cudesnom silom (Bozjom Voljom!) oplodjenog? Zar ja negiram da su on i njegova majka znamenje ljudima do sudnjeg dana?
Zar ja negiram da je Isus prenio cistu Bpzju Rijec ljudima?
Ono sto ja negiram slijedeci Isusa jeste (jer Isus je tako govborio!):
- on ne pripada ni jednom plemenui ili covjeku! Nema dakle nikakvog rodoslovlja (sva su po muskoj liniji, neki lazov hoce podvaliti da je jedno od dva netacna i medjusobno jako razlicita rodoslovlja Marijino!)
Da bi se ispunilo prorocanstvo da se palica vladalacak nece odmaknuti od Davida dok ne dodje onaj kome pripada!
Znas li za ovo prorocanstvo?
Ne znas, jer ti je neko zatvrio oci uvaljujuci ti pricu o prorockoj liniji.
- Isus nije nikada bio zidov! To je teska podvala!
Da je bio zidov sa onakvim mocima kakvim ga je Bog obdario, on bi bio zidovski papa, a ne da ga htjednu razapeti i ubiti! Najboljeg od svih ljudi! On nije bio te vjere!
On je bio musliman (odan Bogu) sto dokazuje njegova molitva: Boze, otkloni ovaj kalez od mene, ali neka bude Tvoja Volja, a ne moja!
kad si zapeo za milu i nemilu, shvati da su obojica Avrahamovi sinovi, a ne sinovi mile i nemile!
Ako citas Bibluiju obojica su blagosloveni!
To sto je neka budala izmislila da prvi nije, s namjerom da izazove svadju medju njihovim potomcima, ukazuje da citaci Biblije ne razmisljaju nego su pustili da ih zajase duh koji ljude vodi u propast.
Jer je prvi rodjen iz sjemena Avrhamovog i Hagarinog, a drugi samo iz sjemena Avrahamovog (Sari 90 godina i u njoj presahlo ono sto zene imaju!).
Muhammed a.s. se rodio medju Arapima ali njegova linija jeste od Davida (Davud a.s.).
Zar mislis da milijarda ljudi slijedi Muhammeda a.s. jer su svi odreda glupi?
ne, samo su odani Bogu i ispovijedaju Avrhamovu vjeru, koji nikoga ravnim Bogu nije smatrao!
Na dan Suda moze mi pomoci samo Bog i Milost Njegova! ja vjerujem u To.