Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
opet si brate preopsiran i slabo razumljiv.
Vidi ovo: ja priznajem da je Isusa rodila Marija i da ni jedan muskarac nije kroz svoj spolni organ ubacio svoju spermu u nju, tako da Isus ne moze biti sin niti unuk itd. ni jednog covjeka ili plemena!
On ne moze biti Davidov potomak!
Ako ti ili neki tvrdite da jeste, onda se pridruzujete klevetnicma koji su Mariju nazivali kurvom. Da li si svjestan toga?
Nisi.... ne znate sta govorite.... da Bog da vam se smiluje ako se pokajete i prodjete nenormalnog govora.
Isus sâm negira da je potomak Davidov: zar ce otc sinu sjediti s desne strane?
Ali briga vas sta Isus kazuje!
Vi slijedite laznjake!
I ja ti kazem:Muhammed a.s. je potomak Davida, a ne Isus!
Za Muhammeda a.s. nemam cvrst dokaz, ali za Isusa imam da nije Davidov potomak! Iste dokaze imas i ti, ali ne hajes.
Vidi ovo: ja priznajem da je Isusa rodila Marija i da ni jedan muskarac nije kroz svoj spolni organ ubacio svoju spermu u nju, tako da Isus ne moze biti sin niti unuk itd. ni jednog covjeka ili plemena!
On ne moze biti Davidov potomak!
Ako ti ili neki tvrdite da jeste, onda se pridruzujete klevetnicma koji su Mariju nazivali kurvom. Da li si svjestan toga?
Nisi.... ne znate sta govorite.... da Bog da vam se smiluje ako se pokajete i prodjete nenormalnog govora.
Isus sâm negira da je potomak Davidov: zar ce otc sinu sjediti s desne strane?
Ali briga vas sta Isus kazuje!
Vi slijedite laznjake!
I ja ti kazem:Muhammed a.s. je potomak Davida, a ne Isus!
Za Muhammeda a.s. nemam cvrst dokaz, ali za Isusa imam da nije Davidov potomak! Iste dokaze imas i ti, ali ne hajes.