- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Hahaha, jel znate sta se desi, istera me tast u Moskvi, ja doso tamo kao sa njegovom cerkom i trcim ja da se pozdravim s njega i na kucnom pragu ga zagrli i cestitam mu nas susret, pa cak i ovaj praznik, kad moz misliti brate mili zavi mi aperkat u bradu, da se u krug okrenes, kolko jako bilo.Zamalo da pocnem da cmizdrim ko pica, a sta je po sredi, kod njih ne smes da se pozdravis na pragu, ala sam zeznut u zivotu, pa kakvo bratstvo kakvi bakraci kad ljubim samari ovde ko zadnji majmun, al nema veze , kad ovaj udje u kucu, tastova zena(moja buduca mama) pritrca da me podigne i sta sad, dok ja da se pozdravim sa njom onako modar, eto ti ga ovaj opet istrcuje iz kuce.Brate mili kako sam ga nokautirao ovaj put, lezo je u snegu ko dete s cuclu u kolevci...kasnije ja saznado da tu ima neki obicaji, ne pozdravljaj se na prag, ne pozdravljaj se sa tudju zenu i tako to, al kasno ,uzo ja zenu i vrati se na Kajmanska ostrva, ma ko ce se mrzne onde na onu ledenicu i da se greje sa samari i odo ja.
----------------
Vesti naravno nastavljamo, prvo mora da proverim preko telefona dal je onaj preziveo nakaut.
----------------
Vesti naravno nastavljamo, prvo mora da proverim preko telefona dal je onaj preziveo nakaut.