- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Hajd pa mi sad recite ,dal se neko seca Pavarotia ,legendarne operske zvezde ili idola za neke... niko jel da,dobro...ovo i nije bilo nagradno pitanje,al nisam to hteo ,poenta je da popih malo vina... zamisleh se levo,desno i iskoci secanje na ovu legendu,da ne dodje do nedoumice ,redovno gasim prijemnik bilo radio ili TV ,kada se oglasi violina ili klavir,ali me sada savlada secanje na proslost ,koje je nekako izgleda uvek prijatnije nego sadasnjost,ne znam zasto je to tako,predpostavljam da covek ipak zeli da se seti neceg lepog u moru gluposti u kojem pliva,reko bih neka vrsta pojasa za spasavanje...interesantno je da kad i secanje na nekog izbledi,ispada da ovaj nikada nije ziveo..dali je to tako ,nema nikog da posvedoci ili nece..ne vredi,kako objasniti nekome da nesto nije njegovo,iako on misli da je u mnozini...mnozini kao obrok,predhodno isprogramiran da odreaguje u datoj situaciji ili njegova odluka...uh zaneh se ...mini Pavaroti ovde u mono verziji...zalim ,al neki imaju slab net...
E,a sad nagradno pitanje ,sta je ovo...nije prazan zvuk premotajte na pola,ako bude bilo potrebno...e to je misterija kroz muziku...nabavite si subvufere,kruze glasine da slusanje ovoga,ali i slicnih komponenti uzdize svest...ne znam zasto je to tako,ali je tako bar tako kazu,za izlazad iz pelena potreban je angazman,bar mini ili tiny,posto smo se poamerikanili...ko bi reko da smo postali od majmuna ,verovatno Darvin,il je bio placen da to kaze ,ne znam ...njegove pobude za tako nesto su njegova licna stvar,dobio mozda 30 srebrnjaka i to je sve sto ce mu ikada i biti potrebno...zivela Tabula rasa ,al za neke ...ja bih zeleo da svoje secanje zadrzim ,ma kakvo ono bilo...Amin...
...o,ne pogresna procena ,nisam ja na kraju ,mislim da je ludilo tek pocelo,ali u nekom ne prepoznatljivom obliku,upravo tu iza coska,mozda u nasoj basti ili na terasi,kombinacija je sijaset,al su tu...samo cekaju trenutak slabosti da se opustite i ending u punom obliku...bas tu odmah tu iza zida...naravnoucenije...nikad,ali nikad ne budite neoprezni...ovaj tekst shvatite kao salu,ali zivot nemojte...
Kod:
[URL="http://italiasempre.com/fileMP3/osolemio.mp3"]osolemio.mp3 Pure(jadna) verzija[/URL]
Kod:
[URL="http://videorat.videohh.com/videorat/audio/Movie%20Themes%20-%202001%20-%20A%20Space%20Odyssey%20-%20Also%20Sprach%20Zarathustra%20-%20John%20Williams%20And%20The%20Boston%20Pops%20Orchestra.mp3"]Odiseja.mp3 Pure(jadna) verzija[/URL]