Krst u Hriscanstvu

Da li treba ljubiti krst i klanjati mu se kao Bogu?

• Naravno da treba da se ljubi krst,jer na njemu je ubijen nas Isus Hrist

Votes: 3 60,0%
  • Krst je idol,to je idolopoklonstvo

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A to im Bog otkriva preko plagijatorice. Nema Bog drugog posla nego se baviti plagijatoricom i njezinim klanjateljima. Bože šačuvaj.

Pravi Bog se i ne bavi plagijatoricom i njezinim "sledbenicima". Bavi se netko drugi, a oni "veruju" da se radi o Bogu...., mislim tako im se predstavio, tačnije njoj (plagijatorici) se tako predstavio onda kada su igrali pokera, preferansa, tablića i ajnca....

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A ti si dosegao "dubine istine"? Malo morgen, to što si ti dosegao nisu dubine istine, nego provalija laži

Lično mišljenje. Ali ja ne vidim da ti neke stvari iz Biblije iznosiš sa objašnjenjima...iskreno ne vidim bilo šta drugo da radiš ovde po pitanju vere.

Kažem opet, ti treba da se otvoriš umom i srcem za Božije otkrivenje. Ne budi predmet već živo stvorenje.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Krivo. Po svetom Ivanu si antikrist a ne po mome osobnom mišljenju.

Samo još da oni (subotari) i priznaju Sv. Ivana... no to se neće dogoditi... jer, odmah tu iza ugla nalazi se "opravdanje" u vidu "vi samo formalno tumačite" Sv. Ivana (oni bi rekli "Jovana")...

PS. Oni i jesu antikristi, no kao i svi koji imaju "problema" (duhovnih i duševnih) nikada to neće prihvatiti i priznati. Nesvesni da je svesnost o bolesti, početak izlečenja.

Ali, i ja svašta pišem, zaboravih da su oni (subotari) na negaciji realnosti i nastali....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako je, dogma ne spašava, ali antikristovska dogma koju ti zastupaš upropaštava. :)

Ne može ni to nikoga uništiti čak i da je kriva dogma(a nije) jer zavisi kako je ko primio Hrista u srcu.

Neko ko ne veruje da Isus nije Bog Svemoćni ne može biti uskraćen za spasenje koje je Bog preko Hrista dao. Imaj na umu šta je to što je dovelo do ovog stanja čoveka. Šta da li znaš?

Natrag