Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
On mudrac? On mudrac???? Jaka mudrost seoskog uče podno Cetinja.
Ja nisam ni rekao da sam mudrac, niti to mislim. Ali sam rugač vama Valovim sveštenicima i prorocima.
Rugam se vašim obredima i nauci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
On mudrac? On mudrac???? Jaka mudrost seoskog uče podno Cetinja.
Evo, ovako pjevaju oni koji se klanjaju danu. A to je i posve razumljivo.
Oni nisu čekatelji (adventisti) Krista, nego "čekatelji subote" - Adventisti sedmog dana.
Niko od Adventista se ne klanja danu Suboti, vec je subota simbol stvaranja i Bozje stvaralacke moci.
Citiraj gdje si pročitao da je subota simbol Božje stvaralačke moći.
Citiraj gdje si pročitao da je subota simbol Božje stvaralačke moći.
"Sjećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim.
Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga" ( 2 Mojsijeva 20. 8 - 11 )
Ja nisam same te reci "subota simbol Božje stvaralačke moći" citirao iz biblije,
Kada bih isli tom linijom tvog rezonovanja, ja bih tebi mogao da postavim 1000 pitanja o onome sto uci Rimokatolicka crkva, a sto ne pise u bibliji.
Nego odakle? Reci odakle si to pokupio, da vidimo što za svoje argumentiranje koristiš umjesto Biblije.
Ne bi mogao, jer mi katolici nismo "SS-pismolatri".
Ne bi mogao, jer mi katolici nismo "SS-pismolatri".