- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Nije izvezbao, pre ce biti da mu zena pise postove, mislim da imamo posla sa alapacom - tracarom!
Ne nasedaj na provokacije molim te. Njegova žena nema ništa sa njegovim ponašanjem na forumima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije izvezbao, pre ce biti da mu zena pise postove, mislim da imamo posla sa alapacom - tracarom!
A ti mislio da samo ti mozes da popljuvavas druge?
Nazivas nas nezrelom decom, vredjas nas intelekt, zoves nas pokvarenim, govoris da patimo od "projekcije", da smo formalisti, retardirani itd..
Izrazavas se vulgarno sa tri tackice, podsmevas se i kezis se, pljujes nasu crkvu bukvalno,
, lazes da si profesor i crnogorac, dovodis sagovornike u zabludu lazuci da si bivsi pravoslavac, podmeces nam zamke, izazivas da kazemo nesto nepristojno da bi nas prijavio..
i govoris da mi nemamo rodove a ti kao pripadas crkvi koja ima rodove.
Nikad ja tebe pljuvao nisam,
rekao sam da si ti sve to sto govoris za nas! Govorio si da nam je crkva "kurva" a ja sam rekao da si to ti!
I kurva prica o postenju, kao i ti, ali je i dalje kurva!
A ako je biblijska definicija (izraz 'kurva') uvredljiva neka ti bude, cim se ti vredjas i prijavljujes to, onda je to tacno!
I Antonija ti je kriva? Koji si ti covek strasno, na zensko nasrces! Bas pokazujes pravi duh, uzmi i kamen da je kamenujes!Naravno da ću da prijavim i Antoniju sam za Laodik. prijavio.
Kojem od vas nekoliko legeona? Sad pises ekavicom. Ocituj se, koji si?Pa što onda meni neko ne briše koment.
I Antonija ti je kriva? Koji si ti covek strasno, na zensko nasrces! Bas pokazujes pravi duh, uzmi i kamen da je kamenujes!
Kojem od vas nekoliko legeona? Sad pises ekavicom. Ocituj se, koji si?
Ne postoje izgovori, postoji samo nepoznavanje istorijskih cinjenica ili manipulacija njima!
Inkvizicija je prevara!
Nije nego izvodi besove po citavom forumu bombarduje. Samo sto mu pena na usta ne krene koliko se razvezao..PS. Jeli ti se očitovao?
Nije nego izvodi besove po citavom forumu bombarduje. Samo sto mu pena na usta ne krene koliko se razvezao..
Nije nego izvodi besove po citavom forumu bombarduje.
Samo sto mu pena na usta ne krene koliko se razvezao..
Bes ima onaj ko popljuvava drugog, a to si ti.
Ima bes onaj koji zatrpava jer se boji da se ne vide njegovi osporeni argumenti!Bes ima onaj ko popljuvava drugog, a to si ti.
Pa ti si zapenio, vidi kako trcis da odgovaras odmah, ne smes da dopustis da moji postovi stoje, jer te osporavaju i dokazuju tvoje lazi!Misliš tebi.