Pozdrav!
E ovako! U prepravljeni XP sam kopirao i WPI gde sam ugradio sa INSTALLRITE programom ove programe: Acdsee.exe, Aclock.exe,AdobeReader.exe,AtomicClock.exe,DotNet2.exe,FlashPlayer.exe,FlPlugin.exe,Tel.Imenik.exe,IncrediMail.exe,
Gom Player.exe,Kodek.exe,Mouse.exe,MozillaFirefox.exe,Nero.exe,Office 2000HR.exe,RegDoctor.exe,ScreamerRadio.exe,
ShutDown.exe,Skype.exe,WinRar i UltraIso.exe, a to su uglavnom svi programi koje ja koristim. Tu nedostaje samo AVAST koji nisam uspeo
da pretvorim u tihu instalaciju. To sam sve instalirao na USB memoriju sa RUFUS programom a zatim na jedan drugi racunar koji nema
veze sa ovim pravljenjem. Sve je proslo OK i svi programi rade. Ukljucio sam i mrezni kabel tako da sam i internet isprobao(IncrediMail i
MozillaFirefox). Prvo sam na moj komp instalirao (goli) windows. Posle sam jedan po jedan program instalirao,krekovao,podesavao i takav sa INSTALLRITE napravio u tihu instalaciju a potom u WPI. Kada sam instalirao windows, i svi se programi instalirali sve je bilo vec podeseno, i skype i IncrediMail(username, password, emailadresa) i sve ostalo.
Po zavrsetku instalacije instaliram samo drajvere i AVAST. I to je to. Kad je rec o drajverima, i to sam pokusao da razno raznim programima ugradim u instalacionu verziju windowsa ali bez uspeha. Grafika nije radila kako treba, kamera i jos ponesto.