Koliko je ovo smijesno

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
I upravo sam skontao da su ga morbidi obrisali zbog nekakvih prava............Ne razumem ovaj YT :l

Ne razumem ga ni ja .... Brisu sve ono sto je smesno i sto vredi prikazati a ostavljaju morbidne stvari tipa Zaklana Celjad ... Iskreno, meni su ti likovi smesni kolko su bolesni ali neki to shvataju kao Genocid omladine ... Ali, to i dalje ostaje na You Tube. Cak se i na konto vec postojecih prave nove verzije ... Kao Dejan Cukic urla iz televizora i slicne gluposti ... Katastrofa ....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Joj to mi je u top 10 najboljih video klipova koje sam ikada video
I upravo sam skontao da su ga morbidi obrisali zbog nekakvih prava............Ne razumem ovaj YT :l
Kad bi stvarno poštovali autorska prava šta sme da se postavi, šta ne sme, za šta treba dozvola za šta ne verovatno bi malo toga ostalo da se gleda...na youtube-u :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968

sramotaaa cccc
i ovakvi clipovi se treba obrisati

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
I ovo je bolestija do koske ....

Zasto se to ne brise ....

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
sramotaaa cccc
i ovakvi clipovi se treba obrisati

treba imenovati tog bolesnog skota mrCrni , koji ima moć da nekog tako nervira, čovek je očigledno pukao od njegovog čkapi iživljavanja putem fona, a sudeći po njegovom videu koji je ubacio mora da radi na takvom mestu gde mu niko ne može ništa, jbm ti državu.

čuje se i uznemireno dete, koje đubre....

Poslednja izmena:
Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Jeli ovo stvarno neko slusa ili je ovo neka zajebancijawacko2:???:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Na žalost - neko to sluša...

Ma daj ne loži me...Znam da se ljudi lože na Tinu Ivanović ,prvenstveno mislim na dobijanje dok piče njeni tekstovi...To i nekako mogu da razumem...Postoje devojke koje žele da budu shvaćene kao ku**e i namerno slušaju gluposti kao "uteraj mi Porše u garažu"...Ali da neko sluša Minelu...Čisto sumnjam...
Treba da budeš teški nervni bolesnik da bi đuskao uz ovo...

Natrag