Koliko je ovo smijesno

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ovo je pre......" Super Negativna Reklama"..........na temu : Srbin u Njujorku

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ovo je pre......" Super Negativna Reklama"..........na temu : Srbin u Njujorku

Nije on Srbin...

Što se ove teme tiče - pao mi je na pamet Djordje David... Gostovao je on u nekoj TV emisiji i pitali ga da li gleda GRAND (ili je tad bilo ZAM - znate na šta mislim)!?
Kaže on :"Da. Gledam! Redovno gledam... Trudim se da obavim sve dnevne aktivnosti toga dana kako bih mogao da pratim tu emisiju..." a onda je dodao "...I još uvek ne mogu da verujem..." :lol:
E,tako i ja za ovo - ne mogu da verujem! Svi su gledali ovaj klip u fazonu da se smeju budali i mic po mic - nakupi on nekoliko miliona pregleda! :???:
Meni je on smešan (u smislu - retard),ali ipak ne mogu da verujem šta je kod nas "popularno" pa tog istog vrte na radiju i TV-u... :stupid::stupid::stupid:

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
ja kad sam cuo tu pesmu...otiso u igraonu i rekao svima da puste....ostatak veceri sam slusao samo KUCA POSO,POSO KUCA....samo sam rekao "JEBO ME PAS I KAD SAM IM REKAO ZA PESMU"

2funny.gif
bolji je onaj kad hitler komentariše karleušu

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Jedva sam se usudila i da preslusam, jer sam znala sta me ocekuje. I nije mi smijesno. Vise mi je za plakanje, jer ovo ubija i usi i mozak. Ko prezivi neka prica.

Natrag