Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Marko, to njihovo se odbraniti ne moze.On moze da se nada cemu god mu je volja, ali ja ne odlasim uskoro.
Zar nije pravo cudo da su se svi JS povukli sa borbene linije i ne znam sta cekaju.
Sve zajednice imaju probleme tu i tamo, ali kod JS je to katastrofa.
Ja se iskreno njima divim, kao Zaokretu sto se bori. Ali on takodje posustane, pa ga nema mesecima, i onda se vrati sa opet istom pricom.
Stalno se ponavlja kao da nismo oborili to.
A ja mislim da vecinu JS ne zanima sta mi ovde pisemo. Zaokret cak i razmisli o tome (on je iskren), ali se onda samom sebi izgovara, i ubedjuje sam sebe da je u pravu. A kad ga pobedis u raspravi, umesto da prizna poraz, on nestane, kao otisao je u sluzbu..
Mozda i jeste, ali pre ce biti da je zapravo otisao da razmisli o svemu i da se oporavi.. Nesme on dugo biti s nama, jer to bi pogubno uticalo na njegovu veru..
Kad sam mu jednom prilikom dokazao iz Zaharije da prorok Isusa naziva Jehovom, kad sam kontaktirao i rabina da potvrdi prevod (posto je Ris tvrdio da nas prevod nevalja a njihov valja), te kad sam mu postavio izjavu tog rabina na forumu (covek zna hebrejski) koji je potvrdio moje navode - da tamo u tekstu stoje dva (Jehove) YHWH i da ispred Jehove nikako ne moze stojati 'melek' (andjeo) kao u njihovom prevodu, pobegao je glavom bez obzira. Nije ga bilo mesecima.
A ja se obradovao , reko covek je konacno shvatio istinu, kad ono on napravio novi profil pod imenom Zaokret. Ja reko pa dobro, mozda se "zaokrenuo", kad ono on nastavlja po starom.
Bas mi je zao sto on ne razume, al sta ces, ja ga volim kao brata..
Sto se tice ostalih, tu je bio i Malecki, koji je redom blokirao sve koji mu se suprotstavljaju argumentima, i kad je sve izblokirao onda je pisao sam sa sobom.
Bila je i neka devojka, koja bas i nije nesto vesta u odgovorima, i ona je nestala, bio je i neki sa smajlijem na profilnoj, i jos jedan zaboravio sam ime, pa kad nije mogao da mi odgovori na pitanja, onda me je prijavljivao moderatorima bez razloga, pa su ga pitali zasto bez razloga prijavljuje. Onda je poceo da me psuje i vredja i vice "kad ces vec jednom otici sa foruma"..
Strasno..
Ali svi oni nisu pravi tipicni Svedoci, koji idu od vrata do vrata.. Tako da ne smemo Svedoke prosudjivati po ovakvima koji prave ispade na forumu..
Za ostale neznam jesu li bili, ja ih nisam video, mozda oni i citaju sta pisemo al cute..
Pozdrav...