Kolika vam je brzina neta?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.318
Eno ga pojavio se u temi Eset - Nod 32 (sve ovde), kako sam cuo imao problema sa azilantima. Naisli prema njemu 9 iz Somalije i hteli sexualno da se zadovolje s njega. Medjutim posto on bio mnogo jak uzne i ubije cetvoricu, a na dvojicu prebije noge, a ostali pobegnu i prijave ga. Posto sudija nije znao sta ce, rebne ga mesec dana u zatvoru dok se ne slegne voda. Ove gotove vrate nazad, a ovu dvojicu u invalidska kolica posalju za Nemacku. Jak covek, ovi iz Bosne kad glavom udaraju u onu bananu na ringishpilu, padne na zemlju ceo aparat. Idi mu Jole posalji zaglednicu na privatne poruke. Zanimljivo je da su se on i @DoMoga pojavili u istom vemenskom intervalu, sta li se desava, ..imas li neke informacije.
Nemam nikakvih informacija po tom pitanju,ali neka je Hyper nama ziv i zdrav,pa i zatvor je za ljude,pogotovo kad je branio svoju licnost.A to sto je malo preterao,pa svima nam nekad padne mrak na oci,samo nekom vise,a nekom manje.
 
Učlanjen(a)
06.10.2014
Poruka
18
Koristim domski internet koji je bezveze (ima proxy), a brzina je sasvim ok
D: 10mb/s
U: 1 mb/s
 
Učlanjen(a)
24.05.2011
Poruka
202
на факсу...не бих ни тестирао да ми није скинуло линукс за 1 минут
Untitled_-_Copy.png
 
Član
Učlanjen(a)
13.12.2011
Poruka
980
Koja je to brzina kod nas kad do ge nbn mozda bude malo veca brzina oko 1 mps za upload a za download oko 10 ili malo vise.Sretno svima sa ovakvom brzinom !!!
 
Natrag
Top