Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kolika vam je brzina neta?

  • Začetnik teme Phantom lord...
  • Datum pokretanja
jolemisa

jolemisa

Član
Eno ga pojavio se u temi Eset - Nod 32 (sve ovde), kako sam cuo imao problema sa azilantima. Naisli prema njemu 9 iz Somalije i hteli sexualno da se zadovolje s njega. Medjutim posto on bio mnogo jak uzne i ubije cetvoricu, a na dvojicu prebije noge, a ostali pobegnu i prijave ga. Posto sudija nije znao sta ce, rebne ga mesec dana u zatvoru dok se ne slegne voda. Ove gotove vrate nazad, a ovu dvojicu u invalidska kolica posalju za Nemacku. Jak covek, ovi iz Bosne kad glavom udaraju u onu bananu na ringishpilu, padne na zemlju ceo aparat. Idi mu Jole posalji zaglednicu na privatne poruke. Zanimljivo je da su se on i @DoMoga pojavili u istom vemenskom intervalu, sta li se desava, ..imas li neke informacije.
Nemam nikakvih informacija po tom pitanju,ali neka je Hyper nama ziv i zdrav,pa i zatvor je za ljude,pogotovo kad je branio svoju licnost.A to sto je malo preterao,pa svima nam nekad padne mrak na oci,samo nekom vise,a nekom manje.
 
L

lisko95

Koristim domski internet koji je bezveze (ima proxy), a brzina je sasvim ok
D: 10mb/s
U: 1 mb/s
 
10jabuka

10jabuka

Član
Koja je to brzina kod nas kad do ge nbn mozda bude malo veca brzina oko 1 mps za upload a za download oko 10 ili malo vise.Sretno svima sa ovakvom brzinom !!!
 

Top