Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dva dobra prijatelja, oba siroko celavih glava,vec se duze nisu vidjeli.
Jednog dana sretnu se na ulici, a jedan ima prekrasnu bujnu kosu.
U jebo te bog, sto imas dobru periku. Kosa je ko prava, rece onaj celavi.
Na to ce onaj drugi. Nije to perika, kosa je prava.
Nemoguce, rece celavac i povuce prijatelja za kosu, ali stvarno kosa prava. Pogleda u vlasiste i zaista kosa je prava.
Pa kako ti je odjednom izrasla tako lijepa i cvrsta, bujna kosa.
Ne mogu ti reci, jer ces me zajebavati.
Ma reci mi molim te, dajem ti rijec da te nikada necu zajebavati.
Pa dobro, rece prvi. Recept je vrlo jednostavan. Kada god sam bio sa nekom zenskom, ja sam joj se sa celavom glavom zavukao medju noge i snazno trljao dok se nije dobro ovlazila. Tako sam upijao zenske hormone, i eto izrasla mi ova divna kosa.
Ma daj ne seri, rece drugi, da je to istina, moj jezik bi vec bio kao lisiciji rep.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Upita profesor studenticu medicine na ispitu iz anatomije:
Kolegice, da li znate koji organ u covjekovom tijelu u odredjenim okolnostima moze da se uveca i do sest puta u kratkom vremenu.
Mlada studentica pocrveni i obori pogled, te stidljivo rece:
Znam profesore ali mi je neugodno reci !
A zasto vam je neugodno reci. To je zjenica oka. No ako mislite na nesto drugo, jednog dana cete se grdno razocarati !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosao djeda kod lijecnika da se pozali da je seksualno potpuno onemocao, te da li mu on moze pomoci, jer zelje su jos uvijek vrlo snazne.
Nakon sto mu je objasnio da je to normalna pojava u starosti, djeda to ne prihvaca te ponovo navaljuje da lijecnik sigurno zna tajnu ali ne ce da mu ju otkrije.
Na kraju popizdi lijecnik i rece mu:
Dobro djeda ima jedan nacin. Odi sada kuci, pa kod kuce se uhvati za kitu, i natezi ju prema straga. Kada uspijes vrskom dotaci supak, dodji odmah k meni u ordinaciju.
Djeda danima natezao i konacno jednog dana dotrci k doktoru sav uzbudjen. Doktore uspio sam, uspio sam, navukao sam ga do supka.
Sto sada da radim ?
E, sada ga lijepo poseri, jer ti i tako u druge svrhe ne moze
posluziti.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi zena k psihijatru i zali se da joj je muz umislio da je kokoska.
Od kada to kod njega traje ?
Pa vec tri godine !
Pa sto niste ranije dosli ?
Pa do sada je nesao odlicna jaja !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosla plavusa u trgovinu kupiti televizor. Kada je pokazala na policu koji televizor zeli, trgovac joj odgovori:
Plavusama ne prodajem !
Ode ona kuci, osisa se, te ofarba kosu u crno te ponovo dolazi u istu trgovinu i pokaze istom trgovcu da zeli kupiti televizor koji pokaze na polici.
Trgovac ju pogleda i ponovo rece:
Plavusama ne prodajem !
Pa covjece,pa kako sada znate da sam plavusa ?
Jednostavno, samo plavusa moze traziti da joj prodam televizor a pokazivati na mikrovalnu pecnicu.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi mladic ocu svoje djevojke da bi ju zaprosio te izgovori:
Dosao sam zaprositi picku vase kceri !
Osupnuti otac sa dobronamjernim smjeskom odgovori:
Mora da ste jako uzbudjeni. Vjerojatno ste htjeli reci, ruku vase kceri.
A ne, prodere se mladic, ne ruku, dosta je meni drkanja, ja bi vec konacno htio i jebati.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Priljubi se uz broj 6 broj 9.
Gade jedan, moze te biti sram, rece sestica.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Vozi tip bicikl ulicom i odjednom mu u oko padne upotrebljeni prezervativ.
Ugledavsi osvjetljen samo jedan prozor na drugom katu zgrade pored koje se vozio, tip otrci gore na drugi kat i pozvoni.
Zacuje se muski glas iza vrata: Tko je ?
Tko je gore u osvjetljenoj sobi sa ulicne strane ? upita tip.
Moja kcerka !
A tko je sa njom u sobi ?
Moj buduci zet! zacuje se odgovor iza vrata.
E onda sam vam samo dosao reci da je vas buduci unuk upravo izbacen kroz prozor !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Rece student kolegi:
Za mene je seks prljav !
Da znas i jeste, odgovori kolega, ako se radi kako valja !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Osnovac Ivica, super odlican djak, jednog dana napisao uzasnu zadacu.
Uciteljica nije mogla doci k sebi i hitno pozvala njegove roditelje u skolu da vide sto je to Ivica napisao.
Dosli roditelji i uciteljica im da zadacu da procitaju.
U biljeznici pise: Idem ja tako ulicom, i u jednoj vezi vidim veliko zuto govno, i odmah znam, da je to govno od mog prijatelja Marka, jer on uvijek jede zgance.
Idem tako dalje, i u parku uz klupu vidim jedno veliko bijelo govno, i odmah znam da je to govno od mog prijatelja Perice, jer on uvijek jede kravlji sir.
Idem dalje i uz jedno drvo vidim veliko zeleno govno, i odmah znam da je to govno od mog prijatelja Kikija, jer on uvijek jede spinat...
Zaprepasteni roditelji takodjer nisu mogli doci do daha, dok u jednom trenutku otac nije upitao:
Molim vas, a koja je bila tema zadace ?
Paaa, rece uciteljica, u nuzdi se poznaju prijatelji.

Natrag