Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Glupak je dvadeset godina patio od bolova u stopalima. Tek kada je umro, ustanovilo se da mu nista nije bilo oboljelo na nogama nego da je uvijek oblacio lijevu cipelu na desnu nogu i obratno.
Rodjaci su objasnili da je on mogao to sprijeciti i mnogo ranije, ali se uvijek bojao otici kod ...zubara.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Koji je danas datum ? upita tip prijatelja.
Pa pogledaj u novine koje ti vire iz djepa !
Ne vrijedi. To su jucerasnje novine !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Tri tipa su radi nevremena morali prekinuti svoje putvanje. pa su odsjeli u motelu, no morali su prenociti u jednokrevetnoj sobi jer su ostale sobe vec bile zauzete.
No bilo je tako tijesno u jednom krevetu, da je jedan odlucio sici i spavati na podu pored kreveta.
Nakon pet minuta javi se jedan iz kreveta:
Cuj, nemoj se muciti na tvrdom podu. Sada se mozes vratiti u krevet, jer ima mnogo vise mjesta !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Sjedi tip na grani i sjece ju blize stablu.
Nailazi izletnik i rece mu:
Nemojte tako rezati granu, pa pasti cete skupa s granom !
Sto se vas tice, kako ja rezem granu, odgovori nabusito glupan !
Nakon jos malo piljenja, padne grana i tip sa njom.
Dobro natucen i sav osamucen, dize se tip i razmislja:
Da sam znao da je onaj tip tako vidovit, ja bih ga i poslusao.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Znas, prica zena svojoj prijateljici, moj muz je takav hipohondar da kada se prehladi odigra takovu dramu, da ni sama ne znam da li da zovem lijecnika ili kazalisnog kriticara.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Umro dobar vjernik i dolazi pred Svetog Petra. No cim je dospio pred njega zakuka:
Brrr, ali je ovdje hladno. Ja sam se za zemaljskog zivota toliko nahvatao hladnoce u mom stanu gdje grijanje nije funkcioniralo, da bi vas Sveti Petre zamolio da me posaljete u cistiliste, jer sam cuo da je tamo toplije nego u raju gdje je sve klimatizirano.
Posalje ga Sveti Petar u cistiliste, i nakon tjedan dana sidje da vidi da li je sada u redu, jer tip je bio tako dobar vjernik
da je jedino u raj spadao.
Nadje ga ali Sveti Petar u jednom uglu umotanog u tri deke kako cvokoce od zime.
Oh, Sveti Petre, molim vas posaljite me u pakao, jer meni je i ovdje hladno.
Udovolji mu Sveti Petar, no za deset dana podje u pakao da bi ga odveo u raj kamo spada.
Kada mu je Lucifer otvorio vrata, Sveti Petar iznutra zacuje krik onog tipa:
Vrata pobogu, vrata. Zatvarajte vrata ! Propuh je !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Lijepi proljetni dan, i guvernanta u parku sece sa tri male djevojcice.
Jedna ima pet godina, mladja dvije i pol i najmladja u kolicima sa dudicom u ustima oko deset mjeseci starosti.
Ugleda najstarija djevojcica psa i kuju koji su se zalijepili te uzvikne guvernanti: Vidi Barice, kako ovaj zlocesti cuko tuce ovu kujicu.
Srednja djevojcica na to rece: Vraga on nju tuce, oni se jebu.
A mala u kolicima izvadi dudicu iz usta i rece: Da, i to s duza.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
U prodavaoni cipela, jedna dama isprobava cipele, a mladi prodavac ju posluzuje.U jednom trenutku, kako je navlacila jednu malo tijesnu cipelu na nogu, omakne joj se i snazno prdne.
Zeni neugodno i pocne se meskoljiti po stolici ne bi li proizvela neki slican zvuk.
Na to mladi prodavac rece: Gospodjo, ne morate se truditi. Kada vam budem rekao cijenu ovih cipela, vi ce te se i usrati.

Natrag