Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi celavac u drogeriju i pita da li imaju nesto za rast kose.
O da imamo ovaj savrseni losion za rast kose... odlican je, rece prodavacica.
Ipak, rece celavac, kako mogu znati da je dobar.
Vidite onu nasu blagajnicu, rece prodavacica. Primjecujete da ima brcice, jeli ?
Da, da, vidim, pa sta ?
E ti brcici su joj izrasli kada je jednom zubima otvorila zatvarac od ove bocice.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi kupac u zlatarsku radnju:
Dobar dan ! Zelio bih kupiti neki poklon za jednu damu.
Samo izvolite... rece zlatar, da li je to za vasu suprugu, ili zelite nesto skuplje ?

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Bogata americka udovica, u jos pristojnim godinama, silno se zeljela opet udati. No zaokupila ju je ideja da mladi covjek za koga ce se udati mora biti potpuno seksualno neiskusan muskarac koji do tada nije imao odnose sa zenskama.
Preko jedne detektivske agencije, nasli jednog takvog, urodjenika cak iz Australije.
Nakon provjere, obavi se vjencanje, te ona svog novog supruga odvede u najluksuzniji americki hotel, da bi tu obavili ritual prvog seksa.
Ona brzo odlazi u kupatilo, nestrpljivo se pripremajuci za seks, te uskoro ulazi u sobu u finoj, zavodljivo prozirnoj spavacici.
Zapanjeno ugleda, da je soba prazna, i da je njen novi muz u medjuvremenu sav namjestaj izbacio u hotelski hodnik pa cak i postelju.
Pa sto si to uradio ? upita ga zena.
Pa znas, ja nisam nikada imao odnos sa nekom zenom. Ali ako jeto kao sa kenguricama, trebati ce nam dosta slobodnog prostora.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Prolaznik ugleda na prozoru jedne zgrade zenu, koja jednom rukom trese sisu, a drugom rukom mase i pokazuje prema trgovini.
Pogleda dolje, a tamo opet jedan muskarac stoji pored bandere, nateze svoj kurac, i udara nogom po banderi.
Upita drugog prolaznika, jesu li ovo dvoje ludi. A ne, oni su gluhonijemi.
Ona njemu kaze da ode u trgovinu kupiti mlijeko,a on njoj odgovara Evo ti kurac, ja idem igrati nogomet.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi mlada djevojka svojoj majci sva zdvojna i rece: Zamisli mama, tata mi je upravo rekao da se ne smijem udati za svog momka, jer da mi je on brat.
Ne brini kceri, samo se ti udaj, nije on tvoj tata.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosla zena kuci a na glavi skupocjena krznena subara.
Upita ju muz odakle joj ta subara, a ona rece, da je kupila srecku i dobila premiju, pa da se novac ne potrosi bez veze, kupila si subaru, koju je uvijek zelila.
Nakon mjesec dana dodje kuci u krznenom kaputu.
Odakle ti pa taj kaput.
Zamisli opet sam dobila na lutriji, pa sam si odmah kupila i kaput uz subaru.
Uvece zamoli zena muza da joj pusti vodu u kadu, jer bi se okupala.
Kada je dosla u kupatilo, vidi da je vodom prekriveno samo dno od kade.
Pa zasto si mi natocio tako malo vode.
Pa da ne umocis srecku.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosao seljak Sime u policiju u Sibeniku, da mu izdaju putovnicu.
Pa sta ce tebi putovnica Sime, upita ga sluzbenik.
Pa isa bi u Ameriku. Znas, jemam ti ja tamo jednog strica, koji je prije mnogo godina otisao u Ameriku i silno se tamo obogatija.
Sada siromak ostarija, pa oslipio, pa me zove da mu dodjem pomoc brojit dolari.
O sime, pa neka stric dodje sa tim dolarima ovamo, pa ih i tu mozete brojiti.
Covice, pa ti mene nisi dobro razumija. Ja sam ti lipo reka, on je siromak oslipia, a nije popizdia.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Uzbudjeni gradjanin telefonira policiji:
Dodjite hitno. Maloprije su mi ispred kuce ukrali auto !
Jeste li vidjeli pocinioce ?
Nisam, ali sam srecom uspio zapisati registarski broj !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Iz male banke u jednom nasem gradicu, jos prije mjesec dana nepoznati lopovi su opljackali dva miliona kuna.
Policija jos uvijek vodi intenzivnu istragu sa ciljem da se utvrdi motiv pljacke.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi glupan u trgovinu i trazi litru vina.
Hocete bijelo ili crveno ? upita prodavac
Svejedno, to kupujem prijatelju na poklon koji je slijep !

Natrag