Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Kada su Amerikanci napravili prvi kompjuter, prikazali su to cudo naucnicima iz cijelog svijeta.
Rekose im da mogu u njega ubaciti koje god pitanje hoce, i da ce on znati odgovor.
Nakon i najkompliciranijih pitanja i brzih odgovora upitase ga Rusi:Moze li muskarac izjebati zenu u trku ? Kompjuter se mucio 10 minuta, i izbaci odgovor NE MOZE !
A zasto, upitase opet Rusi..
Pola sata je kompjuter razmisljao, vec su se naucnici prepali da ce mu pregoriti lampice, kada on konacno izbaci ceduljicu, na kojoj je pisalo:
ZATO, JER JE STATISTICKI DOKAZANO DA ZENA SA DIGNUTOM SUKNJOM,
MOZE TRI PUTA BRZE TRCATI, NEGO MUSKARAC SA SPUSTENIM HLACAMA.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Legli Mujo i Fata spavati. Mujo se stalno prevrce u krevetu i uzdise i negdje oko ponoci skoci Fata iz kreveta i rece:
Dobro Mujo, pa koji ti je kurac nocas, stalno se vrtis po krevetu, skripis sa krevetom i ne das mi spavati.
Ma pusti Fato, u velikoj sam brizi, i ne mogu zaspati.
Pa sto te muci Mujo ?
Dug, Fato. Posudio sam od susjeda Sulje velike novce, ulozio u posao, a posao propao, i bojim se da nikada ne cu moci da mu vratim taj novac.
I zato ne mozes da spavas ?
Sada cu ja odmah rijesiti taj problem, rece, ode do prozora te povice u noc: Suuuljo,Suuljo.
Javi se sa druge strane ulice Suljo: Sta se deres Fato u to gluvo doba noci. Sta ti je ?
Ocu samo da ti kazem. One novce, koje si posudio Muji, on ti nikada ne ce vratiti !
Zatvori prozor, legne u krevet i rece Muji.
Eto, sada mozes mirno spavati,pa neka se Suljo malo prevrce.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Prepun tramvaj. Na stanici ulazi covjek i svaki cas uzdise glasno:
Aaa, u picku materinu. Aaa u picku materinu.
Poceli putnici rogoboriti, te na kraju jedan odlucniji muskaracrece: Sto stalno psujes covjece. Pa ovdje ima djece i pristojnih zena. Prestani vec jednom.
Covjek rece: Aaaa, u picku materinu. Ja idem iz rodilista. Aaaa u picku materinu. Moja zena rodila dvojke. Aaa, u picku materinu.
Ja bijel, ona bijela, aaa u picku materinu, a dvojke crnci.
Putnici u tramvaju na to uzviknu:Aaaaa, u picku materinu !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
U prepunom jutarnjem tramvaju, gura se jedan grmalj, prilazi do strkljavog muskarca, sapne mu u uho: Jebo sam ti zenu, te produzi.
Sutradan se scena ponavlja.
Kada se to dogodilo i treci dan, muskarac dosavsi na posao, nazove zenu i isprica joj vidno uzbudjen, sta mu se vec vise dana desava u tramvaju.
Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati od neke polupijane budale. Najpametnije ga je ignorirati, pa ce prestati.
Sutradan Opet pun tramvaj, grmalj se gura prema covjeku, pridje mu i rece: TUZIBABO JEDNA !

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Mujo u jutro prije posla obavlja oralni seks sa Fatom,a ona upravo procuri. U taj cas pozvoni Huso na vrata, dosao po njega da zajedno idu na posao.
Otvori Mujo vrata, a Huso ga zabezeknut upita:
Sto si tako krvav oko usta, sto se desilo ?
Shvativsi Mujo rece: udario sam se o dasku.
Pa jel ti zahodska daska pala na glavu, upita Huso.
Ma ne, a zasto mislis da mi je zahodska daska pala na glavu ?
Pa od cega ti je onda brada sva usrana.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosao covjek zubaru, i kada je zinuo, ovaj ga upita:
Oooo, danas smo imali oralni seks ?
Sta, zar mi je dlaka zapala za zub.
Ne nego vam je vrh nosa posran.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Sjedeci sa prijateljem u parku, grijuci se na proljetnom suncu uzdahne penzioner:
O, kako brzo prolaze godine.
Imas pravo, jedva drugi put pojebes, a vec prosla godina.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Otisli Bobi i njegov sin na Safari u Afriku. Krenuli zajedno u djunglu, i nakon nekoliko sati vrati se Bobi sam.
Upitase ga, kakav je rezultat lova.
Pa jedan njihov i jedan nas.
??????
Sjeo komarac na celo mom sinu, i ja nanisanio i smlatio ga tako da od komarca nema ni traga.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Na jednom otmjenom prijemu poznati knjizevnik upita jednu vrlo aktivnu ali i lijepu feministkinju:
Da li biste pristali veceras spavati samnom za 50000 dolara ?
Pa, da znate, i bih...unatoc predrasudama! prizna mlada dama.
A za jedan dolar ? ponovo upita knjizevnik Covjece, uzbudjeno protestira feministkinja, pa kako se samo usudjujete. Sto vi mislite, tko sam ja?
Oh mlada damo, tko ste vi, to smo vec ustanovili. Sada se samo cjenkamo.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Na jednom internacionalnom kongresu prilikom svecane vecere ustaje se ugledni Amerikanac i podigavsi casu rece:
Ispijam ovu casu za lijepsi spol obih hemisfera !
Na to se digne Francuz, podigne casu i rece:
Ja ispijam ovu casu za obje hemisfere ljepseg spola !

Natrag