ja sa na vip-u, paket 900 mitua, 900 sms-mms, 900mb... bio sam na mts-u i vise nikad. imao sam mih 2000.i uvek sam sredinom meseca potrosio sve minute,na kraju meseca mi je stizao racun koji je i po 3 puta veci od pretplate..(4.000 pa sve do 9.000 su mi bili racuni) nisam mogao po 10-15 dana da proverim stanje,zbog njihovog sistema... Ali sada na vip-u,proveravam stanje svakog dana u mesecu, minut kosta isto za sve mreze,i jeftiniji je od mts-a, nikad nisam ppotrosio sve minute pa da mi napakuju nesto kao mts, a sto se tice signala ljudi mogu samo na se**** VIP koristi mts-ove repetitore,i kakav je signal na mts takav je i na vipu. zakupili su sve repetitore od njih,jedina mana kod sihgnala je ta sto nema video poziv,ali se planira do kraja godine..
KORISNICI MTS-A BI OBO TREBALO DA PROCITAJU OBAVEZNO: pred raskid ugovora sa mts-om su mi stizali astronomski racuni, i dosta prijatelja se zalilo da kradu. stizao mi je listing,kao sve izgleda ok... i jednog dana vise nisam hteo da trpim da mi neko na moje oci krad3e i odem u vip,potpisem ugovor dobijem tel za 1 dinar (kostao je tad 25.000 za kes), a ugovor as mts-om ne raskinem nego samo ostavim karticu. i dalje meni stizu racuni, kao potrosio sam minute,zvao nekoga,a kartica stoji u fioci i niko je ne dira...jad ok. ALI POSLE TRI MESECA MENI ISKLJUCE KARTICU,NE MOGU NI DA ZOVEM NI DA ME ZOVU,KAD ONO U LISTINGU OPET IMAM KAO DA SAM ZVAO NEKOGA I POTROSENI MINUTI. eto koliko je meni trebalo da na tezi i skuplji nacn shvatim da su lopovi. i jos nesto kad sam placao mts u posti su mi uzimali proviziju na racun,a na vip-u ne uzimaju...gde je tu logika!?
tako da sada imam 8 ne placenih racuna mts-u,i ako me budu opominjali,imam listing i racune kao dokaz da su lopovi,ako oni tuze mene istog trena krece protiv tuzba...
sto se tice razgovora mislim da je telenor najbolji,vip ima najbolje telefone u ponudi...a mst bi odmah zatvorio!!!