Prvi broj koji sam imao bio je još u MOBTEL-u na postpaid, nisam imao nikakve pogodnosti, plaćao sam sve što sam potrošio. Brzo sam odustao jer nisam bio pod ugovornom obavezom. Od tada sam u MT:S mreži, prvo kao prepaid korisnik, dugo sam bio samo prepaid a potom sam kao student prešao na postpaid tarifu BEL200 i uzeo telefon. Koristio sam taj paket do samog isteka ugovora i bio sam više nego zadovoljan, nikada nisam razmišljao da li imam na računu ili ne, zvao sam svoje kući, dogovarao se sa kolegama i koleginicama a po potrebi sam zvao i profesore (svi su se vadili na to da nemaju na računu). Po isteku ugovora sam nažalost morao da raskinem ugovor jer nisam bio u mogućnosti više da plaćam taj račun za BEL200 koji je iznosio 1250 dinara, završio sam studije i stale su stipendije. Ali odmah sam kupio prepaid MT:S-ov broj i nastavio koristiti istu mrežu. Sada već godinu dana koristim BOX 4 paket u koji sam preneo moj prepaid broj i prezadovoljan sam. Imam 500 minuta i 500 SMS ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju i neograničen internet, a dobio sam i mobilni za 1 dinar, nije nešto ali još uvek me služi dok ga ne zamenim boljim. Zadovoljan sam jer uvek imam uvid u moju potrošnju, listing i sve potrebne informacije.