Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Matej 19,17 A on reče mu: što me zoveš blagijem? Niko nije blag osim jednoga Boga. A ako želiš ući u život, drži zapovijesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pravi hriscani se prepoznaju po ljubavi i hrabrom propovedanju jevandjelja..
Po cemu se znalo za Isusove ucenike da su hriscani???
Pravi hriscani se prepoznaju po ljubavi i hrabrom propovedanju jevandjelja..
Po cemu se znalo za Isusove ucenike da su hriscani???
Opet vam pisem novu zapovest, koja je zaista u njemu i u vama..."
Kada slepac cita on ne moze videti, da pisac ovde govori o Hristovim zapovestima, koje svi mi drzimo, a ne o nekakvom dekalogu!
To je jos jasnije iz konteksta poslanice!
I onda kazu da oni poznaju Pismo?
Kada slepac cita on ne moze videti, da pisac ovde govori o Hristovim zapovestima, koje svi mi drzimo, a ne o nekakvom dekalogu!
To je jos jasnije iz konteksta poslanice!
I onda kazu da oni poznaju Pismo?
Na koje zapovesti upućuje Isus ovom mladiću?
Vec smo dokazali da Isus daje nove zapovesti, a to sto se vi pravite blesavi to je vas problem...
Vama je Hristova zapovest "ne kunite se nikako" postojala u SZ.
Lupetanje tesko
Zasto ponavljate jedno isto i pravite se blesavi?
Milion puta smo odgovorili!
Isus je testirao mladica, naveo ga je da se pohvali kako je odrzao sav zakon - "O PA TO SAM ODRZAO JOS OD MLADOSTI SVOJE" a onda mu on kaze - "TO TI NIJE DOVOLJNO JOS TI JEDNO NEDOSTAJE - IDI PRODAJ SVE STO IMAS PA DODJI I BUDI MOJ SLEDBENIK"!
To si sakrio!
ON NE GOVORI UOPSTE KAKO TREBA DRZATI DEKALOG VEC PROTIV DEKALOGA I KAZE DA ON NIJE DOVOLJAN!
Vi to ne razumete jer ste legalisti!reci!
* I jos nesto, koga vi ubedjujete? Nas, sa kojima ste odavno zavrsili razgovor i pokazali se neiskrenim, ili pisete radi promocije svoje vere sto bi bilo spamovanje?
Bar priznajte da spamujete i reklamirate svoju veru i to radite tako agresivno na svim temama, da drugi ne mogu da dodju do reci!!
Vec smo dokazali da Isus daje nove zapovesti, a to sto se vi pravite blesavi to je vas problem...
Vama je Hristova zapovest "ne kunite se nikako" postojala u SZ.
Lupetanje tesko!
Isus je testirao mladica, naveo ga je da se pohvali kako je odrzao sav zakon - "O PA TO SAM ODRZAO JOS OD MLADOSTI SVOJE" a onda mu on kaze - "TO TI NIJE DOVOLJNO JOS TI JEDNO NEDOSTAJE - IDI PRODAJ SVE STO IMAS PA DODJI I BUDI MOJ SLEDBENIK"!
To si sakrio!
ON NE GOVORI UOPSTE KAKO TREBA DRZATI DEKALOG VEC PROTIV DEKALOGA I KAZE DA ON NIJE DOVOLJAN!
Vi to ne razumete jer ste legalisti!
Bar priznajte da spamujete i reklamirate svoju veru i to radite tako agresivno na svim temama, da drugi ne mogu da dodju do reci!