Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2009
- Poruka
- 3.279
Ha-ha, pa to treba Kalimerko da kaže, tako je po "scenariju" ako se dobro sećam!Jeli to pravda? Ma, nepravda, pa to ti je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ha-ha, pa to treba Kalimerko da kaže, tako je po "scenariju" ako se dobro sećam!Jeli to pravda? Ma, nepravda, pa to ti je!
Nisam htio da budem promiskuitetan, čak sam izrazio bojazan da me ne optuže za to.
A, da sam tražio da me spasavaju drugari, jesam. Šta ću, bio sam u škripcu!
E, a ovo je šlag na tortu: Mene bi zaplijenila a ti se muvala sa drugim pod šatorom:???: Jeli to pravda? Ma, nepravda, pa to ti je!
Jeste, tako je trebalo po scenariju, ali za Kalimerčicu nikakvi scenariji ne važe. Umjesto da mene zaplijenjenog odvede sa sobom pod šator, ona bi pun šator!Ha-ha, pa to treba Kalimerko da kaže, tako je po "scenariju" ako se dobro sećam!
Pa dragi, ne videh pred kućom onog malog slatkog audija što pomenuh....Zato ja to o šatoru...
A, reci mi, molim te, može li, umjesto Audija, da ti otpjevam serenadu? Romantičnije je
Jeste, vidis kako ti sad lepo smirujes loptu, a ja Mociku namerno ne pominjem da se ostale ne dosete...e glavo luda!:stupid:
...a zaboravile smo jos i: Maleckog I, Djinu...wacko2
:girl_mada prva te je Crvendac pomenula!Ja te drzim u tajnosti, ko lepoticu u kuli...samo za sebe, a onaaa....:cray:
I jeste, sta bi onda forum meni znacio bez tebe...?Ni po*lule duhana...:brunette:
Volela bih da upoznam i mog dragog kolegu Mocu, s kojim delim dobro i zlo na forumu Ljubav, seks i romantika